Αντίο θα μας πει το “Arrow” μετά την 8η σεζόν

Ήρθε η ώρα να κρεμάσεις την κουκούλα σου Oliver.Η πρώτη υπερηρωική σειρά του CW από το Arrowverse...

Ήρθε η ώρα να κρεμάσεις την κουκούλα σου Oliver.

Η πρώτη υπερηρωική σειρά του CW από το Arrowverse, έχει κι επίσημα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση, όπως ανακοίνωσε στο Twitter κι ο πρωταγωνιστής της σειράς, Stephen Amell.

Η σειρά λοιπόν αναμένεται να επιστρέψει για μια μικρότερη 8η σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα της το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ακολουθεί η επίσημη δήλωση των εκτελεστικών παραγωγών Greg Berlanti, Marc Guggenheim και Beth Schwartz:

“Πήραμε δύσκολα αυτήν την απόφαση, αλλά όπως κάθε δύσκολη απόφαση που πήραμε τα τελευταία εφτά χρόνια, είχε πάντα τις καλύτερες προθέσεις για το Arrow. Είμαστε χαρούμενοι που το Arrow έδωσε ζωή σε ένα ολόκληρο σύμπαν σειρών που θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φτιάξουμε μια κατάληξη που θα τιμάει τη σειρά, τους χαρακτήρες της και την κληρονομιά της και πολύ ευγνώμονες σε όλους τους σεναριογράφους, παραγωγούς, ηθοποιούς και κυρίως, την απίστευτη ομάδα τεχνικών που έχουν υποστεί εμάς και τη σειρά για πάνω από εφτά χρόνια.”

Να υπενθυμίσουμε πως το “Arrow” ήταν η σειρά από την οποία γεννήθηκε το τηλεοπτικό σύμπαν “Arrowverse” το 2012, ενώ πολύ γνωστά spin-off δεν θα ξεκινούσαν έτσι όπως ξεκίνησαν αν δεν ήταν το “Arrow”, όπως το “The Flash”, το “DC’s Legends of Tomorrow” και το “Supergirl”, καθώς και το πιλοτικό επεισόδιο της Batwoman, που αναμένεται να πάρει πράσινο φως σειράς τον Μάιο. Ο εκτελεστικός παραγωγός Greg Berlanti και η συνεργάτης του, Sarah Schechter, επιβλέπουν το δημοφιλές τηλεοπτικό franchise (μαζί με το “Black Lightning, παρόλο που δεν ανήκει στο Arrowverse) από την απαρχή του και παρά την αποχώρηση του “Arrow”, το κοινό αυτό σύμπαν υπερηρώων της DC που έχει εδραιώσει δεν φαίνεται να διαλύεται σύντομα.

Ο πρόεδρος του CW, Mark Pedowitz, μίλησε για το μέλλον του franchise στην Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών τον Ιανουάριο, και παραδέχθηκε πως κάποιες από τις σειρές του Arrowverse μάλλον θα οδεύσουν προς κάποιο τελικό συμπέρασμα. “Κάποια πράγματα γερνούν και θέλουμε να φέρουμε την επόμενη γενιά σειρών για να κρατήσει το Σύμπαν του CW ενεργό για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια” είπε στους δημοσιογράφους. Το “Arrow” απ’ ό,τι φαίνεται είναι η πρώτη σειρά που λήγει μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το “Arrow” ακολουθούσε τις περιπέτειες του Oliver Queen και της ολοένας αυξανόμενης ομάδας του με την οποία προσπαθούσε να προστατέψεις τους πάντες και τα πάντα. Ήταν από τις πρώτες δημοφιλείς υπερηρωικές σειρές που ήρθαν με το κύμα κόμικ προσαρμογών σε μικρή και μεγάλη οθόνη.

Ο πρωταγωνιστής μίλησε περισσότερο για την κατάληξη της σειράς σε μια ζωντανή μετάδοση στο Facebook, όπου ευχαριστεί τον Berlanti και τους υπόλοιπους παραγωγούς, το cast, τους τεχνικούς και τους θαυμαστές:

“Για τους ανθρώπους που το βλέπουν αυτό τώρα, για τους ανθρώπους που ακολουθούν τα κανάλια μου τα τελευταία εφτά χρόνια, έχω κάνει άπειρους φίλους, είχα την ευκαιρία να πω τόσες ιστορίες, είχα την ευκαιρία να βοηθήσω σε μεγάλες στιγμές τους ανθρώπους που είναι θαυμαστές του Green Arrow και θα μου λείψει πολύ αυτό, αλλά κάτι μου λέει… πως ακόμα κι όταν τελειώσω, δεν θα φύγω. Αν βλέπετε το Arrowverse, θα το καταλάβετε”. Εξήγησε επίσης πως σχεδίαζε να αποχωρήσει από τη σειρά μετά το τέλος της 7ης σεζόν, όταν θα έληγε το συμβόλαιό του, αλλά ήλπιζε η σειρά να συνεχίσει και “πέρα από αυτόν”.

Να θυμίσουμε πως το Arrow ανανεώθηκε για 8η σεζόν τον Ιανουάριο, όπως πράσινο φως πήραν και οι υπόλοιπες σειρές του Arrowverse.

Πέρα από το “Arrow” όμως, μπορείτε εδώ να δείτε και όλες τις υπόλοιπες σειρές που θα χάσουμε το 2019.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.