Εκτός αγώνων τρεις Ρώσοι αθλητές, υπό διερεύνηση ακόμη τρεις

28/07/2016 • 22:17
Αγώνας ποδηλασίας
  • shares
Τρεις Ρώσοι ποδηλάτες, οι οποίοι επρόκειτο να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αποκλείστηκαν από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας, σε εφαρμογή της πρόσφατης απόφασης της ΔΟΕ. 

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε η διεθνής ομοσπονδία ποδηλασίας (UCI), αναφέρει ότι τρεις αθλητές (που δεν κατονομάζονται) έχουν ήδη αποκλειστεί, καθώς έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ενώ ακόμη τρεις βρίσκονται υπό διερεύνηση, καθώς φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο εκτεταμένου ντόπινγκ υπό τον έλεγχο του ρωσικού κράτους.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους έντεκα Ρώσους αθλητές της ποδηλασίας που έχουν δηλωθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η UCI άναψε «πράσινο φως» για να αγωνιστούν στο Ρίο, καθώς θεωρεί ότι πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη