Εκτός αγώνων τρεις Ρώσοι αθλητές, υπό διερεύνηση ακόμη τρεις

28/07/2016 • 22:17
Αγώνας ποδηλασίας
  • shares
Τρεις Ρώσοι ποδηλάτες, οι οποίοι επρόκειτο να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αποκλείστηκαν από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας, σε εφαρμογή της πρόσφατης απόφασης της ΔΟΕ. 

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε η διεθνής ομοσπονδία ποδηλασίας (UCI), αναφέρει ότι τρεις αθλητές (που δεν κατονομάζονται) έχουν ήδη αποκλειστεί, καθώς έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ενώ ακόμη τρεις βρίσκονται υπό διερεύνηση, καθώς φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο εκτεταμένου ντόπινγκ υπό τον έλεγχο του ρωσικού κράτους.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους έντεκα Ρώσους αθλητές της ποδηλασίας που έχουν δηλωθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η UCI άναψε «πράσινο φως» για να αγωνιστούν στο Ρίο, καθώς θεωρεί ότι πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/09/2018 • 08:23

Πάθος και πίεση στα ματς του Μάντσεστερ και του Μιλάνου

Το Αγγλικό Λιγκ Καπ μας δίνει καλές ιδέες απόψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προφανώς και θέλει μια επιβλητική παρουσία μετά από τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις. Παραγωγικό ματς περιμένουμε και στο Μιλάνο όπου η Ίντερ φιλοξενεί την Φιορεντίνα

19/09/2018 • 10:52