Αποκλεισμός λόγω ντόπινγκ σε χρυσό Ολυμπιονίκη

Ο Τέιτ Σμιθ τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για παράβαση των κανονισμών περί φαρμακοδιέγερσης, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο (5-21/8).
28/10/2015 • 15:02
Αποκλεισμός λόγω ντόπινγκ σε χρυσό Ολυμπιονίκη
  • shares
Ο Τέιτ Σμιθ τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για παράβαση των κανονισμών περί φαρμακοδιέγερσης, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο (5-21/8). Ο Αυστραλός αθλητής, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το 2012 το χρυσό μετάλλιο στο τετραθέσιο καγιάκ ήρεμων νερών (Κ4 1000μ.) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, υποβλήθηκε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην Ουγγαρία τον Ιούλιο του 2014 και στα δείγματά του ανιχνεύθηκε η στεροειδής ουσία στανοζολόλη.

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας, ο 33χρονος κατέθεσε έφεση στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, το οποίο του επέβαλε διετή αποκλεισμό. Η ποινή του Σμιθ αρχίζει να ισχύει από την ημέρα που τιμωρήθηκε με προσωρινό αποκλεισμό κι έτσι θα μείνει εκτός αγώνων έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2016.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.