Μαγδανής: «Θα τα καταφέρουμε στον επαναληπτικό»

29/07/2012 • 22:18
Μαγδανής: «Θα τα καταφέρουμε στον επαναληπτικό»
  • shares
Αν και οδηγούσαν την κούρσα στα πρώτα 1000 μέτρα, στην «παρθενική» συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, οι δύο νεότεροι αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής, τερμάτισαν στην 5η θέση της προκριματικής σειράς τους και θα συμμετάσχουν σε αγώνα ρεπεσάζ στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών.

«Τη ζήσαμε έντονα την κούρσα, αφού ήταν η πρώτη μας σε Ολυμπιακούς Aγώνες» δήλωσε ο Μαγδανής. «Προσπαθήσαμε να πάρουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούσαν στα ημιτελικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σαφώς έγιναν κάποια λάθη, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για τον επαναληπτικό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε» συμπλήρωσε ο ένας εκ του πληρώματος του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Κόνσολας τόνισε: «Θα τρέξουμε επαναληπτικό τώρα, θα διορθώσουμε όποια λάθη κάναμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί θέλουμε τη διάκριση στον τελικό. Θα τη διεκδικήσουμε. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι, αλλά στην συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι».
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο