Μαγδανής: «Θα τα καταφέρουμε στον επαναληπτικό»

29/07/2012 • 22:18
Μαγδανής: «Θα τα καταφέρουμε στον επαναληπτικό»
  • shares
Αν και οδηγούσαν την κούρσα στα πρώτα 1000 μέτρα, στην «παρθενική» συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, οι δύο νεότεροι αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής, τερμάτισαν στην 5η θέση της προκριματικής σειράς τους και θα συμμετάσχουν σε αγώνα ρεπεσάζ στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών.

«Τη ζήσαμε έντονα την κούρσα, αφού ήταν η πρώτη μας σε Ολυμπιακούς Aγώνες» δήλωσε ο Μαγδανής. «Προσπαθήσαμε να πάρουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούσαν στα ημιτελικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σαφώς έγιναν κάποια λάθη, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για τον επαναληπτικό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε» συμπλήρωσε ο ένας εκ του πληρώματος του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Κόνσολας τόνισε: «Θα τρέξουμε επαναληπτικό τώρα, θα διορθώσουμε όποια λάθη κάναμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί θέλουμε τη διάκριση στον τελικό. Θα τη διεκδικήσουμε. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι, αλλά στην συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!