Τσιαρτσάνη: "Προσδοκούσαμε τη νίκη"

29/07/2012 • 01:03
Τσιαρτσάνη: "Προσδοκούσαμε τη νίκη"
  • shares
Το ελληνικό δίδυμο στάθηκε στις αποφάσεις των διαιτητών μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τσιαρτσάνη: «Ήταν ένα παιχνίδι βατό στο οποίο προσδοκούσαμε τη νίκη. Οι διαιτητές δυστυχώς επηρέασαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας, ειδικά σε κρίσιμες φάσεις στο τέλος του αγώνα όταν έδωσαν ανάποδα τους πόντους. Από εδώ και πέρα η νίκη είναι μονόδρομος στο παιχνίδι της Δευτέρας τις Ρωσίδες. Το αποτέλεσμα της νίκης είναι εφικτό, αφού κάνουμε έναν καλό αγώνα».
 
Αρβανίτη: « Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι χάσαμε από μια κατώτερη ομάδα και δυστυχώς παρά το γεγονός ότι το κοινό Ελληνες και Βρετανοί ήταν με το μέρος μας και μας εμψύχωναν. Κάποια λάθη των διαιτητών σε βάρος μας άλλαξαν το αποτέλεσμα του 2ου σετ με φυσικά συνέπεια να στερηθούμε τη δυνατότητα της ισοφάρισης και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα τρίτο σετ. Τώρα ξέρουμε ότι δεν έχουμε άλλο περιθώριο ήττα στον αμέσως επόμενο αγώνα και γι΄ αυτό θα κοιτάξουμε να συγκεντρωθούμε, να αποφύγουμε κατά το δυνατό τα λάθη και να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Στο δικό μας γκρουπ είναι ανοικτά όλα τα αποτελέσματα και μπορούν να γίνουν τα πάντα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί