Σιζέφσκι: «Στους κορυφαίους ο Τεόντοσιτς»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς ο Μάικ Σιζέφσκι, υπογραμμίζοντας πως ο Σέρβος γκαρντ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίος όλων των εποχών.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/08/2016 • 14:40
Ο Μάικ Σιζέφσκι
  • shares
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς ο Μάικ Σιζέφσκι, υπογραμμίζοντας πως ο Σέρβος γκαρντ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίος όλων των εποχών. Ο Αμερικανός τεχνικός των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, υπογραμμίζοντας πως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους «πλάβι».

Ο Σιζέφσκι τόνισε αρχικά: «Γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Σερβία. Άλλωστε το διαπιστώσαμε στο παιχνίδι των ομίλων όταν έφτασαν κοντά να μας κερδίσουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι αυτή την ομάδα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κάτι που αποδείχθηκε από την εκπληκτική απόδοση και την εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Αυστραλία».

Επίσης, δήλωσε για τον Τεόντοσιτς: «O Tεόντοσιτς είναι ηγέτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά σε όλη την διάρκεια του , καθώς έχουμε πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι μας δεχθήκαμε 91 πόντους, άρα πρέπει να κάνουμε ορισμένες προσαρμογές σήμερα. Ελπίζω να έχουμε καλή απόδοση και να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51