SDCC 2018: Επιστρέφει το “Iron Fist” στο Netflix

Στο San Diego Comic Con ανακοινώθηκε η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς της Marvel.Ο Danny Rand...

Στο San Diego Comic Con ανακοινώθηκε η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς της Marvel.

Ο Danny Rand θα ρίχνει περισσότερες γροθιές αυτό το φθινόπωρο.

Στο Ballroom 20 του San Diego Comic Con ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του “Iron Fist” στο Netflix. Το πάνελ της σειράς περιείχε τον επικεφαλής της Marvel Television Jeph Loeb, τον showrunner της σειράς Raven Metzner, τον χορογράφο των μαχητικών σκηνών Clayton Barber και τους Finn Jones, Jessica Henwick και Simone Missick από το καστ.

Μαζί με την ανακοίνωση ήρθε και το teaser trailer της σειράς, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σημειώστε την ημερομηνία πρεμιέρας: 7 Σεπτεμβρίου 2018. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη σύνοψη της σειράς:

“Η 2η σεζόν του Iron Fist περιέχει τον Danny Rand (Finn Jones) ο οποίος πολεμάει εναντίον του εγκληματικού στοιχείου που καταστρέφει την Νέα Υόρκη με τις εκπληκτικές του ικανότητες στο Kung Fu και να καλεί την τρομερή δύναμη του Iron Fist του.

Η 2η σεζόν παρουσιάζει, περισσότερο, την μετατροπή του Danny, ενός χαρακτήρα σαν ψάρι έξω από το νερό, που διαγράφει την πορεία του σε έναν σκληρό κόσμο, πολεμώντας να βρει ποιος είναι. Αυτή τη σεζόν, ο Danny έχει υποσχεθεί ότι, με τον Matt Murdock να έχει φύγει, θα κάνει το παραπάνω βήμα και θα προστατεύσει την πόλη του. Αλλά μια τρομακτική αλλαγή στα γεγονότα απειλεί την ίδια την ταυτότητά του και πρέπει να κερδίσει τους κακοποιούς – αντιπάλους του, για να προστατεύσει την πόλη και τους ανθρώπους που κρατά κοντά στην καρδιά του.

Η 2η σεζόν του Iron Fist της Marvel περιέχει αστέρια όπως οι, Finn Jones (Danny Rand), Jessica Henwick (Colleen Wing), Sacha Dhawan (Ντάβος), Tom Pelphrey (Ward Meachum), Jessica Stroup (Joy Meachum), Simone Missick (Misty Knight) και παρουσιάζει για πρώτη φορά την Alice Eve (Mary Walker).”

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Danny, είχε γίνει ομάδα με τον Luke Cage, την Jessica Jones και τον Matt Murdock και εμφανίστηκαν στο “The Defenders”, όπως επίσης ο Danny εμφανίστηκε για λίγο και στο Luke Cage.

Η Henwick, επίσης, έκανε έναν υπαινιγμό σχετικά με κάτι που περιμένουν καιρό οι fans: τις Daughters of the Dragon. Αυτή είναι μια συμμαχία μεταξύ της Colleen και της Misty Knight, η οποία είναι σημαντικός χαρακτήρας στα “Luke Cage” και “The Defenders”.

Ο Jeph Loeb αποκάλυψε τον ρόλο της Alice Eve στην σειρά: θα είναι η Typhoid Mary. Η Typhoid Mary, στα κόμικς, είναι η πληρωμένη δολοφόνος των εγκληματιών, έχει τηλεκινητικές δυνάμεις, υποφέρει από πολλές προσωπικότητες και κάποιες φορές είναι ερωμένη ενώ άλλες φορές είναι αντίπαλος του Daredevil. Η Marvel πρόβαλε ένα στιγμιότυπο όπου η Mary αντιμετώπιζε την Colleen και την Misty και φαίνεται να τις νικάει κιόλας. Αν και η Typhoid Mary είναι, παραδοσιακά, με το μέρος των κακών, ο ρόλος της στο Iron Fist είναι, ακόμα, ασαφής.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.