Σε “τιμή ευκαιρίας” θα πωληθεί το τζάκετ του Han Solo

Μαζί με πολλά κειμήλια από τον σύγχρονο κινηματογραφικό χώρο.Σε δημοπρασία θα βγει το τζάκετ που...

Μαζί με πολλά κειμήλια από τον σύγχρονο κινηματογραφικό χώρο.

Σε δημοπρασία θα βγει το τζάκετ που φορούσε ο Harrison Ford στα γυρίσματα του “The Empire Strikes Back” κι αναμένεται να αγγίξει το ποσό του £1 εκατομμυρίου, δηλαδή περίπου 1,3 εκατομμύρια σε δολάρια Αμερικής και 1,12 εκατομμύρια σε Ευρώ.

Το The Telegraph αναφέρει πως, μαζί και με άλλα αντικείμενα από την ταινία, το τζάκετ θα δημοπρατηθεί από το Prop Store, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συλλεκτικών αντικειμένων, το Σεπτέμβριο, στο BFI Imax του Λονδίνου. Υπολογίζεται πως συμπεριληφθούν ακόμα 600 συλλεκτικά κομμάτια από άλλες εμβληματικές ταινίες.

“Η δημοπρασία μας στις 20 Σεπτεμβρίου του 2018 θα ανεβάσει και πάλι τον πήχη, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο εικονικά κειμήλια του κινηματογράφου της εποχής μας”, δήλωσε ο Stephen Lane, διευθύνων σύμβουλος του Prop Store.

Άλλα δύο αντικείμενα ρόλου του Harrison Ford θα έχουν την τιμητική τους, συγκεκριμένα το μαστίγιο και το καπέλο του Indiana Jones, τα οποία υπολογίζονται να αγγίζουν τα ποσά των £50- £70 χιλιάδων ($65-$91 χιλιάδες) και £200- £300 χιλιάδων($261-$392 χιλιάδες), αντίστοιχα. Μαζί τους, θα βρεθεί και το μπουρνούζι του Tyler Durden (Brad Pitt) από το θρυλικό “Fight Club” και θα φτάσει το ύψος των £15 χιλιάδων, ενώ το κοστούμι που φόρσε ο Johnny Depp για να ενσαρκώσει τον “Edward Scissorhand” φαίνεται πως θα πωληθεί για £80 χιλιάδες.

Πολλά ακόμα αντικείμενα από τον κόσμο του Star Wars θα εμφανιστούν στην δημοπρασία. Το lighsaber του Anakin Skywalker από την ταινία “The Revenge Of The Sith”, θα βρεθεί κι αυτό εκεί και προβλέπεται να αγγίξει την τιμή πώλησης των £100,000.

Από μία έκθεση αντικειμένων του Star Wars δεν θα μπορούσαν, ασφαλώς, να λείπουν και οι Stormtroopers, και θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή με κράνη τους από το “A New Hope” και “The Last Jedi”. Οι τιμές για τα κράνη υπολογίζονται να φτάσουν τις £50-£60 χιλιάδες και τα έσοδα θα παραχωρηθούν ως δωρεές στο NSPCC, την Εθνική Κοινότητα για την Αποτροπή της Παιδικής Βίας.

Η έκθεση των αντικειμένων στα γίνει στο BFI Imax στο Λονδίνο, από την 6η Σεπτεμβρίου έως και την 20η, προτού δημοπρατηθούν.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.