Τζέιμς: «Δεν θα έλεγα ποτέ ότι θα χάναμε από την ομάδα του 1992»

27/07/2012 • 23:23
Τζέιμς: «Δεν θα έλεγα ποτέ ότι θα χάναμε από την ομάδα του 1992»
  • shares

Η σύγκριση που γίνεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ της ιστορικής και αυθεντικής «Dream Team» και της φετινής εθνικής των ΗΠΑ έχει έναν ένθερμο υποστηρικτή της άποψης ότι η ομάδα του 2012 θα έκαμπτε την αντίσταση αυτής της Βαρκελώνης, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ επισήμανε σε σχετική ερώτηση ότι... «αν παίζεις για μία ομάδα, αυτομάτως δέχεσαι την ήττα; Σαν αγωνιστής δεν θα έλεγα ποτέ ότι θα χάναμε από την ομάδα του 1992.
Νιώθω ότι έχουμε μία εξίσου σπουδαία ομάδα. Οι άνθρωποι πάντα κάνουν συγκρίσεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις».

Όσο για την έλλειψη ψηλών στην εθνική των ΗΠΑ, ο Τζέιμς απάντησε: «Το ύψος είναι υπερεκτιμημένο. Δεν έχει να κάνει πόσο ψηλός είσαι, πόσο γρήγορος είσαι και πόσο δυνατός είσαι. Το θέμα είναι τι γίνεται μέσα στη ρακέτα. Το ύψος δεν σημαίνει κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.