Έχει πάτο αυτό το πηγάδι;

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες που είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία του συλλόγου.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό. Κάθε μέρα προκύπτει και μια νέα …περιπέτεια και η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να τραβάει ένα φθαρμένο σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. 

Μετά το «Βατερλό» στην πρώτη ψηφοφορία της Σούπερλιγκ για τις ποινές που θα επιβληθούν για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες, ακολούθησε η άτακτη …υποχώρηση των Πράσινων και η σιγουριά παραμονής έγινε ξαφνικά … προβληματισμός για το μέλλον. 

Σε αυτή τη «μαύρη» λίστα των πρόσφατων γεγονότων προστέθηκε η διήμερη απεργία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, εξαιτίας των οφειλών της διοίκησης και της επαναλαμβανόμενης αθέτησης των υποσχέσεων που είχαν δοθεί προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Το κερασάκι στη …χαλασμένη τούρτα ήταν η αφαίρεση των τριών βαθμών για την υπόθεση Βέμερ. Άλλη μια ντροπιαστική στιγμή για ένα κλαμπ που έχει δοξαστεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό το πηγάδι έχει …πάτο ή αν θα προκύψει και κάτι άλλο στην πορεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό, εξαιτίας των χειρισμών της διοίκησης και του μεγαλομετόχου. 

Ο φάκελος αδειοδότησης είναι ελλιπέστατος και δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο. Η συγκεκριμένη υπόθεση δείχνει …χαμένη και όλες οι ελπίδες των Πράσινων είναι στην προσπάθεια που γίνεται για να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού μέσω Σούπερλιγκ και ΕΠΟ. Δηλαδή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν σε αποφάσεις ΑΛΛΩΝ και όχι στις δικές τους κινήσεις. 

Κι όμως, ακόμα και αν το ένα χαστούκι έρχεται μετά το άλλο το τελευταίο διάστημα, η ΠΑΕ παραμένει αισιόδοξη για την παραμονή του συλλόγου και επιμένει ότι το Τριφύλλι δεν θα υποβιβαστεί. 

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής είναι λιγότερες απ’ ότι οι πιθανότητες υποβιβασμού, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι επόμενες ημέρες είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.