Μακ: «Δεν πάει άλλο…»

Απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ρόμπερτ Μακ.

Απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ρόμπερτ Μακ. Με δηλώσεις στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι οφείλει να απολογηθεί μόνο στην ομάδα του και τους οπαδούς της για την αποβολή του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ότι περιμένει την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμα δύο χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Η ομάδα μου μου έχει δώσει πολλά πράγματα, ξαναένιωσα στον ΠΑΟΚ την χαρά του ποδοσφαίρου. Αγαπάω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και λατρεύω να παίζω παντού μαζί τους σε γεμάτα γήπεδα.  Δεν ξέρω πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αλλά δεν πάει άλλο. Αφήστε τα υπεύθυνα άτομα να παραιτηθούν από την ελληνική ομοσπονδία, ό,τι και αν κάνουν και ας παραμείνουν άνθρωποι που κάνουν σοβαρά τη δουλειά τους. Μην κάντε την ελληνική λίγκα τη λίγκα του Ολυμπιακού.

Στους μόνους που έχω να απολογηθώ είναι στην ομάδα και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.  Έκανα πιο αδύναμη την ομάδα μου παρότι θα χάσει με 3-0 το παιχνίδι και δε θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας. Τελειώσαμε την παρουσία μας στη διοργάνωση, αλλά κερδίσαμε δίκαια. Και έτσι έπρεπε να κάνουμε. Και πρέπει να ζητήσω συγγνώμη σους οπαδούς μας για αυτό που έγινε χτες.  Δε θα μπορούσα να μη ζητήσω συγγνώμη. Δεν είμαι χούλιγκαν, είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αυτές τις λέξεις αποφάσισα να γράψω για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να γίνει καθαρό για τον ΠΑΟΚ γιατί αυτό του αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.