Προλαβαίνει ο Τζόνσον – Όντομ!

Ο Ντάριους Τζόνσον - Όντομ ήταν αρχικά να μην ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό για το κρίσιμο παιχνίδι της Euroleague με τη Μπάμπεργκ, αλλά τελικά συμπεριελήφθη στην αποστολή!

Ο Ντάριους Τζόνσον – Όντομ ήταν αρχικά να μην ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό για το κρίσιμο παιχνίδι της Euroleague με τη Μπάμπεργκ, αλλά τελικά συμπεριελήφθη στην αποστολή!

Ο Αμερικανός αντιμετώπιζε από χθες το βράδυ στομαχικές διαταραχές και ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί να μείνει εκτός (με τη θέση του να παίρνει ο Αθηναίου), εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ, το οποίο έδωσε το «πράσινο φως» και έτσι λόγω και μία καθυστέρησης στην αναχώρηση για Μόναχο, θα προλάβει να μπει στο αεροπλάνο έστω και την τελευταία στιγμή! Εκτός είναι έτσι μόνο οι Λοτζέσκι και Γιάνγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι», αναχωρούν την Τετάρτη για το Μόναχο και από εκεί θα κατευθυνθούν οδικώς για το Μπάμπεργκ, σε ένα ταξίδι περίπου τριών ωρών.

Μιλώντας πριν την αναχώρηση στα ΜΜΕ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε:

«Πρέπει να προσέξουμε την περιφερειακή άμυνα ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, γιατί η Μπάμπεργκ σουτάρει καλά. Ούτως ή άλλως είναι μία επικίνδυνη ομάδα και στην έδρα της έχει χάσει μόνο από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης».

Από την πλευρά του ο Οθέλο Χάντερ δήλωσε: «Δεν μας τρομάζει το ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη δύσκολη θέση. Νομίζω ότι αποδίδουμε καλύτερα υπό πίεση και ακόμα και αν δεν έχουμε πολλά περιθώρια για λάθη, προσωπικά το απολαμβάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.