Τελευταία εισιτήρια

Η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τις μεγάλες αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους.

Η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τις μεγάλες αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου – Γιουβέντους.

Στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά υπερασπιζόμενη τη νίκη της με 2-0 από το «Emirates», ενώ στοχεύει και στην επέκταση του ρεκόρ της στα 38 αήττητα ματς όλων των διοργανώσεων. Η Άρσεναλ, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή σε μία ομολογουμένως πολύ δύσκολη αποστολή.

Οι Καταλανοί μετρούν εννέα σερί νίκες εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μετρούν μόνο μία ήττα στα τελευταία 36 παιχνίδια στο γήπεδό της για τη διοργάνωση, στοχεύοντας στην δέκατη σερί συμμετοχή τους σε προημιτελικά. Η Μπαρτσελόνα, έχει προκριθεί στις 35 από τις 37 φορές που κέρδισε πρώτο νοκ – άουτ αγώνα εκτός έδρας.

Οι Λονδρέζοι ψάχνουν την πρώτη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2010, όμως δεν έχουν προκριθεί ποτέ μετά από ήττα εντός έδρας σε πρώτο αγώνα, ενώ δεν έχουν κερδίσει στην Ισπανία εδώ και δέκα χρόνια.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Πικέ και τους τραυματίες Ραφίνια και Σάντρο, ενώ πολλά προβλήματα έχει η Άρσεναλ με απόντες τους Ράμσι, Τσεχ, Καθόρλα, Οξλέιντ – Τσάμπερλιν, Ροζίτσκι και Γουίλσιρ.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λ. Ενρίκε):
Τερ Στέγκεν – Άλβες, Ματιέ, Μαστσεράνο, Άλμπα – Μπουσκέτς – Ράκιτιτς, Ινιέστα – Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.
ΑΡΣΕΝΑΛ (Α. Βενγκέρ): Όσπινα – Μπεγερίν, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Ελνενί – Κάμπελ, Οζίλ, Σάντσες – Ζιρού.

Στο Μόναχο, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους λύνουν τους λογαριασμούς τους μετά το 2-2 του Τορίνο, όπου οι Ιταλοί επέστρεψαν για να ισοφαρίσουν από 0-2.

Οι δύο ομάδες «τρέχουν» μεγάλα σερί, με τη Μπάγερν να έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και τη Γιούβε μία σε 19.

Οι Βαυαροί έχουν προκριθεί 18 από τις 20 φορές που πήραν ισοπαλία εκτός έδρας σε πρώτο αγώνα νοκ – άουτ, όμως η Γιουβέντους μετρά έξι σερί προκρίσεις και μόνο έναν αποκλεισμό στις επτά φορές που έφερε ισοπαλία εντός σε πρώτο ματς.

Αγωνιστικά, για τη Μπάγερν είναι εκτός οι Μπόατενγκ και Μπάντστουμπερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαρτίνες, ενώ για τους Ιταλούς λείπουν οι Κάσερες, Μαρκίζιο, Ντιμπάλα και Κιελίνι, με τον Μάντζουκιτς αμφίβολο.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (Π. Γκουαρδιόλα):
Νόιερ – Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπέρνατ – Βιδάλ, Αλόνσο – Ρόμπεν, Μίλερ, Κόστα – Λεβαντόφσκι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ. Αλέγκρι): Μπουφόν – Λιχτστάινερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Εβρά – Κουαδράδο, Κεντίρα, Ερνάνες, Πογκμπά – Μοράτα, Μάντζουκιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν):

16/2

Μπενφίκα – Ζενίτ 1-0
Παρί Σ.Ζ. – Τσέλσι 2-1

17/2

Γάνδη – Βόλφσμπουργκ 2-3
Ρόμα – Ρεάλ Μ. 0-2

23/2

Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα 0-2
Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου 2-2

24/2

Ντιναμό Κ. – Μάντσεστερ Σίτι 1-3
Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μ. 0-0

8/3

ΡΕΑΛ Μ. – Ρόμα 2-0
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – Γάνδη 1-0

Τετάρτη 9/3

Ζενίτ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1-2
Τσέλσι – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 1-2

Τρίτη 15/3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – Αϊντχόφεν 0-0 (8-7 πεν.)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – Ντιναμό Κ. 0-0

Τετάρτη 16/3

Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ (21:45)
Μπάγερν Μ. – Γιουβέντους (21:45)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.