Καπιρόσι: «Δύσκολη η συνάντηση των ελαστικών»

Στα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τους ιθύνοντες της Brigestone για το θέμα των ελαστικών, αναφέρθηκε ο Λορίς Καπιρόσι.

Στα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τους ιθύνοντες της Brigestone για το θέμα των ελαστικών, αναφέρθηκε ο Λορίς Καπιρόσι. Ο Ιταλός αναβάτης τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν άμεσα τα ελαστικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Καπιρόσι τόνισε: «Ο Καρμέλο μου είπε πώς για το θέμα των ελαστικών, να μην διστάσω να θυμώσω. Η συνάντησή μου με τους ανθρώπους της Bridgestone, στη Βαλένθια ήταν δύσκολη. Τους είπα πως κάποια πράγματα δεν θα πρέπει πια να ισχύουν. Οι γόμες είναι πολύ σκληρές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνες, συνεπώς αυτό πρέπει να αλλάξει».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει όλοι να ξέρουν. Θέλω να κάνω ότι μπορώ για να γίνει πιο εύκολη η ζωή των αναβατών. Μόνο λίγοι αναβάτες μπορούν να αντέξουν να αποφασίσουν από μόνοι τους, πότε θα παραιτηθούν. Οι περισσότεροι σταματούν είτε λόγω κάποιου τραυματισμού, είτε επειδή δεν έχουν κάποια πρόταση. Εγώ είμαι ακόμη υγιής και κατά την τελευταία μου εβδομάδα, πρότεινα κάποια ενδιαφέροντα προγράμματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.