Στήριξη Παπανδρέου σε Παπαδήμο

Την απόλυτη υποστήριξή του στο εγχείρημα που ξεκίνησε εξέφρασε στον Λουκά Παπαδήμο ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην οικονομία, επισήμανε στο διάδοχό του πως θα πρέπει να κάνει ότι θεωρεί απαραίτητο.

Την απόλυτη υποστήριξή του στο εγχείρημα που ξεκίνησε εξέφρασε στον Λουκά Παπαδήμο ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην οικονομία, επισήμανε στο διάδοχό του πως θα πρέπει να κάνει ότι θεωρεί απαραίτητο. Για να βγει το στοίχημα στην οικονομία και να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. Ακόμη και στη σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον του πρωθυπουργού έχει, πρώτον, διατυπωθεί δυσαρέσκεια για ορισμένα κυβερνητικά στελέχη και, δεύτερον, η ανάγκη για ενισχύσεις σε κάποιους τομείς. Για την ακρίβεια, για τη συμμετοχή προσώπων που θα μπορούν να συνεννοηθούν καλύτερα μαζί του. Για την ώρα, όμως, οι συνεργάτες του λένε πως δεν υπάρχει θέμα. Γιατί, είναι άλλο να φύγει ένας υπουργός και άλλο μια ευρύτερη πρωτοβουλία, που έχει να κάνει και με τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να ανοίξει το «χορό» αν έφευγαν από την κυβέρνηση όσοι θα διεκδικήσουν την προεδρία του. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Λουκάς Παπαδήμος θα αναλάβει και υπουργός Οικονομικών, στη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου που δήλωσε παρών στη διαδοχή.

Αντίθετος είναι ο Αντώνης Σαμαράς για να μην αλλάξει η ημερομηνία των εκλογών ενώ υπέρ είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος επιθυμεί τη συμμετοχή τεχνοκρατών.

Πηγή, Protothema.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.