Σκουρτόπουλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θα αναζητήσει αύριο (17.00) το Ρέθυμνο Cretan Kings, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ, για την 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θα αναζητήσει αύριο (17.00) το Ρέθυμνο Cretan Kings, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ, για την 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Πυλαία και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports4.

Ο τεχνικός των Κρητικών Θανάσης Σκουρτόπουλος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην δυσκολία που παρουσιάζει η εν λόγω αναμέτρηση και τόνισε πως ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ είναι εφικτός. «Καταρχήν είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει ανακάμψει αρκετά, δουλεύει καλύτερα και φέρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Περάσαμε το εμπόδιο του Αρκαδικού και μπροστά μας έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μόνο σαν ευκαιρία μπορούμε να το δούμε. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα αλλά έχει έναν βαθμό κούρασης πολύ μεγαλύτερο από τον δικό μας. Τελείωσε τις υποχρεώσεις στο Γιούροκαπ και νομίζω πως αυτό έχει κοστίσει αρκετά σε ενέργεια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να, κρατώντας έναν γρήγορο ρυθμό να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δυνατότητα που μας δίνει το παιχνίδι και στο τέλος να καταφέρουμε κάτι καλό. Τα παιχνίδια τα βλέπουμε ένα προς ένα. Αυτό δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο ματς είναι εκτός στόχων. Όλα είναι παιχνίδια που θα μας κάνουν πιο άνετη την ζωή μας και θα μας εξασφαλίσουν πιο γρήγορα την παραμονή αλλά και να κοιτάξουμε κάτι καλύτερο.

Το θέμα για τα πλέι οφ νομίζω πως είναι ανοικτό. Απέχουμε μόλις μία νίκη από αυτές τις θέσεις. Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλές ομάδες αρχίζουν να «ξεφουσκώνουν». Εμείς είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θεωρώ πως μπορούμε να κοιτάξουμε και παρακάτω. Όπως είχα δηλώσει από την αρχή της χρονιάς ο στόχος ήταν η είσοδος στα πλέι οφ. Θέλω να είμαι πιστός σε αυτά που λέω και να καταφέρουμε να τον πετύχουμε. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος επεσήμανε: «Προερχόμαστε από μία πολύ καλή νίκη μέσα στην έδρα μας. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τι εστί ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία. Σκοπός μας είναι να κάνουμε πράξη αυτά που θα μας πουν οι προπονητές και να δώσουμε το 100%. Η νίκη φυσικά και είναι ο πρώτος μας στόχος και αν τα καταφέρουμε θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.