TAGS

  Τα προγνωστικά των συνδικαλιστών

  Καταποντίστηκε ο Καθηγητής, με τις τελευταίες προτάσεις που σας έδωσε.
  0
  Γιώργος Αργυρόγλου
  28/06/2018 • 16:55
  Ισοπαλία βλέπει ο Καθηγητής στο ντέρμπι του ομίλου
  • shares
  Μπαρμπαδάκια καλημέρα,

   Η καταστροφή ήταν βιβλική, αφού τα πάντα στράβωσαν, από την αρχή έως το τέλος.
  Βέβαια ο ίδιος δεν ψάχνει για φθηνές δικαιολογίες. 
  Άλλωστε πάντοτε ήταν ειλικρινής απέναντι σας και ουδέποτε κρύφθηκε ποτέ πίσω από το δάχτυλο του.
  Στο κάτω κάτω της γραφής, η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στο προσωπικό της βάρδιας και αυτό είναι 100% τεκμηριωμένο.
  Ο ίδιος έλειπε για δουλειές στην Αφρική και πίσω του είχε αφήσει μια ολόκληρη ομάδα με εντολή να εργαστεί με αυταπάρνηση και ζήλο, προκειμένου να βγουν οι ποιοτικότερες προτάσεις, αλλά....

  "Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια" λέει ο σοφός λαός και μάλλον έχει δίκιο, αφού το προσωπικό, πήρε σβάρνα καφετέριες - ξενυχτάδικα - ζαχαροπλαστεία και οι κουβάδες διαδέχθηκαν ο ένας τον άλλον.
  Τα αποτελέσματα αναλύθηκαν διεξοδικά σήμερα το πρωί στο μέγαρο της οδού Αχαρνών από τον οργισμένο Προφέσορ, που όπως ήταν λογικό, άστραψε και βρόντηξε.
  Οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι το Σύνταγμα, προκαλώντας απορία σε τουρίστες, αλλά και τους τσολιάδες που εκείνη την ώρα έκαναν αλλαγή φρουράς.
  Όπως ήταν αναμενόμενο, καταλογίστηκαν ευθύνες σε εργαζόμενους, οι οποίοι απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς, σε εποχές που στην πιάτσα δεν κυκλοφορεί φρέσκο σάλιο.
  Ο Αξεπέραστος, πιστός στο δόγμα, πονάει κεφάλι - κόψει πόδι, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και άφησε στο δρόμο μια ντουζίνα μεροκαματιάρηδες. 
  Ο δίσκος αδικία, σταμάτησε να παίζει στο γραμμόφωνο.
  Δικαιολογίες του στυλ, άπορος, άστεγος, φιλάσθενος με τέσσερα παιδάκια, κλπ δεν πέρασαν.
  " Ας σκεφτόσουν τα παιδάκια σου βρε πεπόνι, όταν έδινες στάνταρ νικητή το Μεξικό, κόντρα στην Σουηδία" απάντησε ξεκάθαρα ο Προφέσορ σε αναλυτή αγώνων που διαμαρτυρήθηκε γιατί πήρε το δρόμο για το λογιστήριο.
  Στο σημείο αυτό παρενέβησαν συνδικαλιστές του σωματείου Φ.Ε.Υ.Γ.Ω, οι οποίοι απαίτησαν ανάκληση των απολύσεων, αίτημα που έγινε δεκτό από τον Καθηγητή υπό τον όρο, να δώσουν εκείνοι τα προγνωστικά τους.
  Τέλος καλό όλα καλά. 
  Οι απολυμένοι επέστρεψαν στα γραφεία τους και οι προτάσεις που θα διαβάσετε σήμερα είναι έργο του σωματείου εργαζομένων της ερευνητικής ομάδας του Κορυφαίου.

  ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ     
   
  ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ

  ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ : 1Χ
  ΙΑΠΩΝΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ : 1

  ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 

  ΑΓΓΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ : Χ    


  Γράψτε το σχόλιο σας...
  15/06/2019 • 07:16

  "Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

  Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!