TAGS

  Εκπληκτικός και πάλι ο καθηγητής!!!

  Λίρα εκατό για μια ακόμα φορά ο Καθηγητής έκανε ξεκίνημα με το δεξί στο Μουντιάλ, καθώς προέβλεψε σωστά τη νίκη της Ρωσίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα με πλεονέκτημα ενός τέρματος (απόδοση που άγγιξε το 1, 90).
  0
  Γιώργος Αργυρόγλου
  15/06/2018 • 08:24
  Ισπανία-Πορτογαλία
  • shares
  Λίρα εκατό για μια ακόμα φορά ο Καθηγητής έκανε ξεκίνημα με το δεξί στο Μουντιάλ, καθώς προέβλεψε σωστά τη νίκη της Ρωσίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα με πλεονέκτημα ενός τέρματος (απόδοση που άγγιξε το 1, 90).

  ΨΕΚΑΣΤΕ - ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, που έλεγε και ένα παλιό τηλεοπτικό σποτ στα μέσα της δεκαετίας του 80'.

  Τη στιγμή που άλλοι tipsters προβληματίζονται αναζητώντας γωνία στο δεκάρικο, ο ίδιος δίνει εύκολα τη λύση προσφέροντας στο αναγνωστικό του κοινό ένα πολύτιμο δώρο, δίχως πανηγυρισμούς και τυμπανοκρουσίες.

  Στο μέγαρο της οδού Αχαρνών, ο κυρ Αλέκος (γενικός επιστάτης) μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι κατευθύνθηκε με γοργό βηματισμό στο μεγάλο σαλόνι, εκεί που βρίσκεται το περίφημο αριθμητήριο, για να ξεκινήσει το τελετουργικό.

  Με μεγάλη προσοχή το πλησίασε και έσυρε (από τα αριστερά προς τα δεξιά) την πρώτη κεχριμπαρένια χάντρα, κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού σηματοδοτεί την έναρξη της κερδοφορίας στους επίσημους αγώνες.

  Τα βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα στο προαύλιο του μεγάρου, που με εντολή της διεύθυνσης φωταγωγήθηκε από άκρη σε άκρη. 

  Στη συνέχεια ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ομίλου Ασημάκης Ασβός, κάλεσε στην αίθουσα Τύπου εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους παρέδωσε χειρόγραφη επιστολή του Καθηγητή, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά  :<Η αποστολή ολοκληρώθηκε>.

  Ακολούθησε δεξίωση στην οποία παραβρέθηκαν, άνθρωποι των γραμμάτων, της τέχνης, του πολιτισμού, αλλά και μέλη της ομογένειας.

  Ο Καθηγητής έφθασε στο χώρο της εκδήλωσης λίγο μετά τις 10,00 συνοδευόμενος από τον διεθνούς φήμης Αργεντινό ταυρομάχο Βίκτωρ Κάρλος Εστεμπάν, που βρίσκεται τη χώρα μας προκειμένου να τιμηθεί από φιλοζωικές οργανώσεις.   

  Προσγειωμένος, σεμνός και ταπεινός ο Αξεπέραστος, παρουσίασε τον υψηλό καλεσμένο του, ενώ απέφυγε να κάνει δηλώσεις για την επιτυχία, ώστε να μην προκαλέσει εντάσεις με τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι για μια ακόμη φορά έμειναν ένα κλικ πίσω.

  Λίγο πριν από τις 11 άνοιξε ο μπουφές, που λόγω της κρίσης, περιελάμβανε εδέσματα και λιχουδιές μόνο από την μακρινή Πολυνησία.

  Το κρασί (γαλλικό κόκκινο από δρύινα βαρέλια του 1932) έκανε το κλίμα ακόμη πιο ζεστό, ενώ στο τέλος μετά το γλύκισμα (τούρτα Εσμεράλδα) προσφέρθηκε στους καλεσμένος το δώρο της βραδιάς.

  Ένα πανάκριβο πορσελάνινο κουτάκι, τυλιγμένο με ολόχρυσες κορδέλες.

  Μέσα σε αυτό υπήρχε ένα μικρό χαρτί με τις σημερινές προβλέψεις του Καθηγητή.

  ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

  ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
  Πορτογαλία - Ισπανία : 2

  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
  Γράψτε το σχόλιο σας...
  24/06/2019 • 16:43

  "Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

  Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών