TAGS

  O Kαθηγητής και οι συνεργάτες του

  0
  Γιώργος Αργυρόγλου
  06/06/2018 • 16:10
  H ομάδα της Ζιμπάμπουε.
  • shares
  Όαση στην έρημο ήταν για μια ακόμη φορά ο Καθηγητής, αφού κατάφερε να στείλει στο ταμείο τους αναγνώστες της στήλης του με την καλοπληρωμένη 2αδα που σας πρότεινε (goal goal Αυστρία -Γερμανία και Σερβία - Χιλή 2). 

  Μια επιτυχία ολκής, αφού ο Αξεπέραστος κατάφερε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά να περάσει τις τολμηρές προτάσεις του.

  Το συγκεκριμένο παρολί, ωστόσο, δεν γιορτάστηκε όπως θα έπρεπε, καθώς ένα λυπηρό γεγονός επισκίασε το κλίμα ευφορίας στο μέγαρο της οδού Αχαρνών. 

  Ένα νέο παλικάρι, ο 77χρονος Επαμεινώνδας Αμπεσαλόμ, του Σοφοκλή και της Αντιγόνης, αντιπρόεδρος του ΔΣ, ανακοίνωσε την παραίτηση του για λόγους ανωτέρας βίας, απόφαση που προκάλεσε σοκ στον όμιλο.

  Είχε προηγηθεί ταξίδι του τελευταίου στην Ιαπωνία, για τοποθέτηση μικροτσίπ στον εγκέφαλο, προκειμένου να μάθει να μιλάει άμεσα την ιαπωνική γλώσσα.

  Παιδικό όνειρο, καθώς ο ίδιος ήταν λάτρης της Άπω Ανατολής, του Κουνκ Φου και των τιμημένων σαμουράι. 

  Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον διεθνούς φήμης ειδικό ερευνητή Ιάσι Γιάμα Σούσι Τομόρι, (δεν είναι το πλήρες όνομα γιατί πιάνει χώρο).

  Είχε επιτυχία, αλλά όχι 100%.  

  Ο Επαμεινώνδας, έμαθε άπταιστα ιαπωνικά, αλλά ένα πρόβλημα στο μικροτσίπ, προκάλεσε βραχυκύκλωμα και διέγραψε πλήρως από την μνήμη του την ελληνική γλώσσα (έπαθε delete που λένε οι κομπιουτεράδες). 

  Αρχικά, όταν ξύπνησε από την επέμβαση, φάνηκε ότι πηγαίνουν όλα καλά, αλλά στο αεροπλάνο, που προσπάθησε να μιλήσει στην μητρική του γλώσσα με την αεροσυνοδό, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

  Στην Αθήνα η σύζυγός του κυρία Βαρβάρα έπαθε σοκ και μάταια προσπαθούσε να συνεννοηθεί μαζί του. 

  Αυτός ο λεβέντης, που στο άκουσμα των λέξεων "μουσακάς" "κεφτές¨" ντολμαδάκια", έκανε σούζες, πλέον θύμιζε φυτό εσωτερικού χώρου. 

  Την κοιτούσε αποσβολωμένος και χαμογελούσε λες και έβλεπε την Μπριτζιτ Μπαρντό στα νιάτα της.

  Η κυρά Βαρβάρα τον έλουσε με έναν κουβά κρύο νερό, όμως και πάλι αποτέλεσμα δεν είδε.
  Δίχως να χάσει δευτερόλεπτο επικοινώνησε με την κλινική στην Οζάκα και ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον πλέον αρμόδιο (τον επιστάτη του νοσοκομείου που είχε εκείνη την ώρα βάρδια).

  Ευτυχώς η επιστήμη (έχει κάνει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια), έδωσε λύση και με έξοδα (του παθόντα) έφθασε στη χώρα μας η Γιαπωνέζα σοπράνο Σετζούκο Τάκα Χίρο, η οποία μιλάει άπταιστα ελληνικά, ιαπωνικά και αγγλικά.

  Η κοπέλα ήδη έπιασε δουλειά στο σπίτι του Επαμεινώνδα ως διερμηνέας, ενώ χαμογέλασε και το χειλάκι της κυραΒαρβάρας, που απέκτησε πλέον βοήθεια για τις δουλειές του σπιτιού.
  Τέλος καλό όλα καλά που λέει και ο σοφός λαός,  όμως, η ώρα πέρασε και πρέπει να περάσουμε στα προγνωστικά για το επόμενο διήμερο.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ορισμένα αστεία ματς, τα οποία ανέλυσε με τον πλέον επιστημονικό τρόπο το β' ερευνητικό τμήμα της στοιχηματικής ομάδας του Καθηγητή.
  Από τους 132 αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα επιλέχθηκαν μόλις δυο.


  ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ


  ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ 


  ΛΕΣΟΘΟ - ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ : 2 DNB (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)
  ΖΑΜΠΙΑ - ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ : UNDER 


  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ 


  Γράψτε το σχόλιο σας...
  15/09/2019 • 09:03