Ο έλεγχος των δανεικών

Την πρόοδο των ποδοσφαιριστών που του ανήκουν και αγωνίζονται ως δανεικοί, παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.

Την πρόοδο των ποδοσφαιριστών που του ανήκουν και αγωνίζονται ως δανεικοί, παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Ευθύμης Κουλούρης (Ανόρθωση-Ομόνοια 0-0)

Τα δοκάρια έφραξαν τον δρόμο της Ανόρθωσης του Ευθύμη Κουλούρη, η οποία έμεινε στο μηδέν εντός έδρας κόντρα στην Ομόνοια και είδε την απόσταση από την πρωτοπόρο ΑΕΚ να ανοίγει στους τέσσερις βαθμούς. Ο νεαρός φορ του Δικεφάλου πέρασε στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο 55′, ήταν κινητικός και έβαλε δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της αναμέτρησης, αλλά η κεφαλιά του στο 90+5′ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Πάφος-Παραλίμνι 3-3)

Ιδανικό ξεκίνημα στο 2016 για τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Πάφου πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του τέρμα για την νέα χρονιά. Στο 20′ και με το σκορ στο 1-1 ο επιθετικός, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, πήρε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ έβαλε την ομάδα σε θέση οδηγού. Το Παραλίμνιστάθηκε άτυχο και έχασε μία δική του νίκη, όταν στο 91′ ο Μπόζοβιτςέστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε με αυτογκόλ το τελικό σκορ.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας (ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0)

Δεν τα κατάφερε η Βέροια στην έδρα του ΠΑΣ και γνώρισε την ήττα με 2-0. Σε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις οι Γιαννιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μανιά στην πρώτη ευκαιρία τους στο 10′, ενώ στο 84′ οΤζημόπουλος σφράγισε την νίκη για την ομάδα του. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και ήταν σταθερός έχοντας θετική παρουσία. Ο Δημήτρης Γιαννούλης από την άλλη ήταν εξαιρετικός τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση αλλά στάθηκε άτυχος στο 82′, γλίστρησε, η μπάλα βρήκε στο χέρι και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Βάτσιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.