Παπαθεοδώρου: « Πετύχαμε το βασικό μας στόχο»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι στον ΠΑΟΚ είναι χαρούμενοι για το κατόρθωμα τους, ενώ τόνισε ότι επετεύχθη ο στόχος της ομάδας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι στον ΠΑΟΚ είναι χαρούμενοι για το κατόρθωμα τους, ενώ τόνισε ότι επετεύχθη ο στόχος της ομάδας.

Αντίθετα  ο Ντράγκαν Σάκοτα εξέφρασε τα παράπονα του για την  διαιτησία του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε στην παραμονή του στην ΑΕΚ. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ: 

Για το αποτέλεσμα: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γιατί πετύχαμε μια πρόκριση στα ημιτελικά που ήταν από τους βασικούς μας στόχους. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε. Είχαμε μεγάλο σεβασμό στις επιτυχίες της ΑΕΚ και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη δική μας πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι και στα 2 παιχνίδια με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη και αξίζαμε με την παρουσία μας σε όλο το δεύτερο γύρο την είσοδό μας στην τετράδα. 

Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν τα εύσημα για τα ψυχικά χαρίσματα που είχαν και στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε και να κερδίσουμε πράγματα από την σειρά με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή στην Γενοκτονία των Ποντίων και δεύτερον είχαμε τον τραυματισμό του Τσόχλα,. Που είναι ο καθρέφτης του τι εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ, ένας πραγματικός ηγέτης. Θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη και την πρόκριση και του ευχόμαστε να γυρίσει κοντά μας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ φέτος: «Δεν το βλέπουμε έτσι. Παίζει ρόλο και το τάιμινγκ. Είναι σημαντικό όταν έχεις κερδίσει 4 φορές μια ομάδα με τέτοια παρουσία. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και το τάιμινγκ. Κρατάμε την πρόκριση και προχωράμε. Η ομάδα πέτυχε έναν από τους σημαντικούς στόχους που είχε θέσει. Είμαστε ομάδα και είμαστε στην τετράδα. Ο στόχος είναι να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον αήττητο Παναθηναϊκό και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

 Για την παραμονή του: «Δεν έχει να κάνει με αυτό… Πιστεύετε ότι η ομάδα μπορεί σύντομα να παίρνει δύο τρόπαια κάθε χρόνο; Το θέλουμε αλλά είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα ακολουθεί μια διαδικασία, άλλες φορές ήμασταν μέσα στο πλάνο, άλλες βγήκαμε από αυτό. Ίσως δίσταζα να αναλάβω πάλι για κάποιους λόγους. Είμαι 65, δεν είναι θέμα η ηλικία, γιατί πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω. Θα είμαι στην ΑΕΚ, θα συνεχίσω με οποιονδήποτε ρόλο και θα παραμένω δίπλα στη διοίκηση με τους ανθρώπους της που είμαστε φίλοι». 

Για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ: «Καθένας από μας ξέρει ότι δεν παίξαμε καλά ή όπως χρειάζεται, ούτε σήμερα, ούτε στο προηγούμενο ματς, ούτε με την Κύμη. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι, δεν καταφέραμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Δεν ήταν δίκαιο το πρόγραμμα μετά το Final 4. Αυτό που είδαμε τις τελευταίες μέρες δεν έχει σχέση με όλη την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά τα τελευταία χρόνια. Κι εγώ προσωπικά δεν είχα πάρει δύο τρόπαια σε μια χρονιά. Δεν πρέπει να μειωθεί η επιτυχία της ομάδας με τις τελευταίες εμφανίσεις. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που δεν μπορούσαμε να τους δώσουμε αυτό που θέλανε από μας. Κάθε μέρα που συναντάμε κόσμο στο δρόμο μας λένε ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και το είπα σε όλους τους παίκτες, είτε είμαστε μαζί είτε όχι. Μένει μια πίκρα στο τέλος. Για μας είναι μέρα ξεκούρασης και ανάλυσης. Θα πρέπει να απολαύσουμε κάποιες μέρες τις επιτυχίες και σύντομα θα τα ξαναπούμε». 

Για την διαιτησία: «Η διαιτησία δεν ακολουθεί την προσπάθεια που κάνουμε εμείς στο άθλημα. Ρώτησε δημοσιογράφος στο τέλος του αγώνα αν η χρονιά ήταν πετυχημένη. Πώς να το εκλάβω αλλιώς από προβοκάτσια; Δεν θα έπρεπε να είναι στο χώρο αυτός ο άνθρωπος, δεν έχω προσωπικό θέμα μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.