Παρουσιάστηκε η McLaren MP4-27

Με αρκετή αισιοδοξία εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της McLaren MP4-27.

Με αρκετή αισιοδοξία εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της McLaren MP4-27. Οι ιθύνοντες της ομάδας παρουσίασαν το νέο μονοθέσιο, στο τεχνολογικό τους κέντρο και τόνισαν πως θα καταφέρουν να μειώσουν τη διαφορά που χώριζε την ομάδα τους από τη Red Bull την περσινή σεζόν. Το «παρών» έδωσαν οι Τζέισον Μπάτον και Λιουίς Χάμιλτον, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νέο μονοθέσιο.

Αρχικά, ο Μπάτον τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αυτή είναι η στιγμή που θα δούμε όλοι πόσο σκληρά δουλέψαμε. Είναι μία φανταστική ημέρα. Το προσωπικό εδώ δουλεύει εντατικά από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα του 2011 πάνω στη βελτίωση του μονοθέσιου, όπως ήταν εφικτό, σε εξομοιωτή. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω στην πίστα της Χερέθ».

Από την πλευρά του, ο Χάμιλτον υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι είναι εκπληκτικό. Είναι πολύ ωραία να βρισκόμαστε εδώ μετά από έναν υπέροχο χειμώνα. Ήταν μεγάλη έμπνευση να βλέπω τη σκληρή δουλειά που γινόταν για την κατασκευή αυτού του μονοθέσιο. Είναι το πιο εκλεπτυσμένο εμφανισιακά από αυτά που είχαμε εδώ και αρκετό καιρό. Ανυπομονούμε να το φέρουμε στην πίστα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.