Οι συμβουλές της Jessica Alba προς τη Beyonce

Η Jessica Alba απέκτησε το Σεπτέμβριο το δεύτερο μωρό της και σίγουρα θα έχει πολλά πράγματα να πει στην πρωτάρα Beyonce.

Η Jessica Alba απέκτησε το Σεπτέμβριο το δεύτερο μωρό της και σίγουρα θα έχει πολλά πράγματα να πει στην πρωτάρα Beyonce.
Η ηθοποιός μίλησε στο CNN και πρόσφερε συμβουλές στη νέα μαμά με βασικότερη να αποφασίσει που θα πουλήσει την πρώτη φωτογραφία της Blue Ivy. Όχι για τα χρήματα, αλλά για να έχει η ίδια και ο Jay Z τον έλεγχο για το ποιο περιοδικό θα την προβάλλει. «Εμείς, θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο της συγκεκριμένης εμπειρίας. Βάλαμε τα χρήματα σε ένα λογαριασμό στο όνομα της Honor και θα την αφήσουμε να αποφασίσει τι θα τα κάνει όταν μεγαλώσει. Είναι η δική της φωτογραφία, η δική της γέννηση και δεν θέλαμε να είναι περίεργα τα πράγματα όταν θα βγαίναμε από το σπίτι για πρώτη φορά μαζί της», ανέφερε η Alba. Σύμφωνα με δημοσιεύματα όταν είχε γεννηθεί η πρώτη της κόρη, η ηθοποιός είχε λάβει από το OK το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων για τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας.

Πηγή: gossip-tv.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.