Η απούσα Νομικού και ο πλήρης Ολυμπιακός

Η απουσία της Μαρίας Νομικού και η πληρότητα του Ολυμπιακού έπαιξαν καταλυτικό ρόλο σύμφωνα με τον κόουτς του Παναθηναϊκού Γιώργο Ρούση για την πρόκριση στον τελικό.

Η απουσία της Μαρίας Νομικού και η πληρότητα του Ολυμπιακού έπαιξαν καταλυτικό ρόλο σύμφωνα με τον κόουτς του Παναθηναϊκού Γιώργο Ρούση για την πρόκριση στον τελικό.  

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα ξεκινάμε σε διαφορετική αφετηρία από τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που είχαμε το πρόβλημα Νομικού. Κάποια στιγμή στο ματς ανατρέψαμε τα δεδομένα αλλά στο τέλος μέτρησε η πληρότητα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι οι αθλήτριες μου δώσανε αυτά που είχανε, από την άλλη δεν μπορεί να μη με στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Ελπίζω να βρούμε τη δύναμη να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο» είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού». Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο και μεγάλο παιχνίδι. Πρώτα από όλα συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες περισσότερο στα κορίτσια μας. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο όπως περιμένουν όλοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Το σημερινό ματς ήταν τελικός πριν τον τελικό. Πρέπει όμως αύριο να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.