Κακιούζης: «Θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη»

Ο Μιχάλης Κακιούζης τόνισε πως αν ο Φάρος Κερατσινίου καταφέρει να πάρει τη νίκη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Μιχάλης Κακιούζης τόνισε πως αν ο Φάρος Κερατσινίου καταφέρει να πάρει τη νίκη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του αθλήματος. Ο έμπειρος παίκτης παρομοίασε μια ενδεχόμενη νίκη στον τελικό σαν αυτή της εθνικής Ελλάδος το 2006 επί των ΗΠΑ. Ο Κακιούζης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν θα αποτελέσει ενδεχόμενη νίκη το ιδανικό φινάλε στην καριέρα του: «Είναι τρομερό συναίσθημα και νομίζω ότι για εμένα είναι το ιδανικό φινάλε, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Για εμάς είναι γιορτή. Στόχος είναι το πρωτάθλημα, αύριο θα δώσουμε τα πάντα για το Κύπελλο». 

Για το αν θα πρόκειται για μεγαλύτερη νίκη σε σχέση με αυτή της Εθνικής επί των ΗΠΑ το 2006: «Τα έχουμε ξαναπεί, νομίζω το αυριανό θα αποτελέσει μεγαλύτερη έκπληξη, αν κερδίσουμε αύριο το τρόπαιο, από τη νίκη επί των ΗΠΑ. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι συζητάμε για το 2006, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι το 2005 είναι μεγαλύτερη στιγμή, διότι πήραμε τον τίτλο ενώ το 2006 χάσαμε τον τελικό από την Ισπανία». 

Για το «ραντεβού» με τον Διαμαντίδη που επίσης θα σταματήσει το καλοκαίρι: «Θα είναι ντέρμπι από τα παλιά. Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Ήτανε τιμή και χαρά που έπαιξα με τον Δημήτρη και τα άλλα παιδιά». 

Για τα όσα άσχημα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο τελευταία: «Συμβαίνουν τόσα πολλά στην Ελλάδα και στη ζωή και αυτό είναι ένα ακόμα. Τα έχουμε πει, είναι θέμα πρόεδρων, Πολιτείας και όλων μας. Κακά τα ψέματα, αν δεν λεγόμασταν Φάρος και το παιχνίδι ήταν κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη ή κάποιον άλλον θα είχε αναβληθεί το ματς και δεν θα γινόταν, με όλα όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι πιο φυσιολογικά στην Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.