Πατάει γκάζι στον σχεδιασμό της νεάς σεζόν

Μετά και την οριστικοποίηση της πρόσληψης του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα.

Μετά και την οριστικοποίηση της πρόσληψης του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δώνης θα εξετάσει όλα τα θέματα των «πράσινων», που αφορούν το αγωνιστικό επίπεδο, ενώ θα εξετάσει μαζί με τον Νταμπίζα τους παίκτες, που έχουν προταθεί στο «τριφύλλι» τις τελευταίες ημέρες. Πρώτος στόχος των «πράσινων» είναι η παραμονή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όσων περισσότερων ποδοσφαιριστών γίνεται. 

Για αυτό τον λόγο θα υπάρξουν επαφές και με τους παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι τις προσεχείς εβδομάδες, ώστε να γίνει μια ακόμα προσπάθεια για την παραμονή τους στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Επίσης, οι «πράσινοι» αναμένεται να κάνουν προσπάθειες για την παραμονή των Κάτσε και Μυστακίδη στο ρόστερ της ομάδας, ενώ θα μελετήσουν και το που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα τη νέα σεζόν. Προτεραιότητα φαίνεται πως αποτελεί η θέση του επιθετικού και ίσως εκεί γίνει μια από τις μετεγγραφές, που μπορεί να κάνει το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν, λόγω των περιορισμών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.