Άλι: «Η μπάλα με έσωσε από τις συμμορίες»

Το ποδόσφαιρο τον έβγαλε από τον... κακό δρόμο που είχε πάρει. Αυτό εξομολογήθηκε ο Ντελέ Άλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ES Magazine» και την αναδημοσίευσε η «Mirror».

Το ποδόσφαιρο τον έβγαλε από τον… κακό δρόμο που είχε πάρει. Αυτό εξομολογήθηκε ο Ντελέ Άλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ES Magazine» και την αναδημοσίευσε η «Mirror». Ο άσος της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, παραδέχθηκε ότι νεαρός είχε μπλέξει με συμμορίες και πως στο ποδόσφαιρο βρήκε τη διέξοδο που αναζητούσε για να ξεφύγει από αυτή την καταστροφική κατάσταση.

«Σε μικρή ηλικία είχα μπλέξει με τα λάθος άτομα. Το ποδόσφαιρο αποτέλεσε για μένα μια διαφυγή από το στραβό μονοπάτι που είχα πάρει. Αισθάνομαι πολύ τυχερός, γιατί συναντήθηκα με ανθρώπους που με βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές. Αυτοί οι άνθρωποι με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα», λέει μεταξύ άλλων ο 22χρονος μέσος, ενώ δεν κρύβει την χαρά του που θα βρίσκεται με την Εθνική Αγγλίας στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω επιλεγεί και μετέχω στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί», λέει μεταξύ άλλων ο Ντελέ Άλι και προσθέτει: «Διαθέτουμε μια νεανική και φιλόδοξη ομάδα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα πετυχημένο τουρνουά».

Και στην ερώτηση για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, απάντησε: «Ποτέ μην λες ποτέ. Όμως αν σκέφτεσαι συνεχώς το μέλλον, τότε δεν ευχαριστιέσαι το παρόν. Έχω συμβόλαιο με την Τότεναμ και είναι για αρκετά χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.