Μέρα θλίψης και πόνου…

Η οικογένεια του Άρη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Βουρτζούμη με ένα μεγάλο «γιατί;» στα χείλη όλων των «κίτρινων»

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Βουτζούμη είπε την Τετάρτη (13/6) η οικογένεια του Άρη, που μαζί με πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στη τελευταία του κατοικία. Συγγενείς, φίλοι, μέλη της «κίτρινης» οικογένειας απηύθυναν τον ύστατο χαιρετισμό στον επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Άρη, που έφυγε την Τρίτη (12/6) από την ζωή, μετά από επίπονη μάχη με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι από το χώρο του μπάσκετ, τον οποίο τίμησε ο Βασίλης Βουρτζούμης με την προσφορά του για περισσότερο από είκοσι χρόνια.  Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χάρη Παπαγεωργίου, τον Αντιπρόεδρο, Νίκο Κάλλεν, το μέλος του Δ.Σ., Τάσο Μωϋσιάδη, το υπαλληλικό προσωπικό των γραφείων και το υπόλοιπο επιτελείο. Ήταν παρόντες ακόμη οι Βαγγέλης Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, Θανάσης Μολυβδάς, παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη αυτή τη σεζόν και τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Βεργίνης, Σωτήρης Καραποστόλου, Σάββας Ηλιάδης, Θέμης Τσακαλέρης και Τάσος Δήμας.  

Μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» οι παλιοί πρόεδροι της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, Γιάννης Δαμιανίδης και Θεόφιλος Μητρούδης, παράγοντες νυν και πρώην διοικητικοί παράγοντες της ομάδας, όπως οι Θωμάς Νικολός, Στάθης Ρούσσος, Χρήστος Γαλιλαίας, Γιώργος Σιδηροηλίας, Γιάννης Σαμολαδάς, Σωτήρης Κιοσέλογλου και Βύρων Δασύλλας. Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, οι προπονητές Νίκος Χασόπουλος, Παρασκευάς Μουρατίδης, Στράτος Κουκουλεκίδης, Νίκος Κεραμέας, Κώστας Μέξας, Δημήτρης Μπουσβάρος, Μιχάλης Τσάικος και Σωτήρης Νικολαΐδης, ο παλαίμαχος παίκτης, Κώστας Καραπαναγιώτης, ο γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομής του Άρη, Γιώργος Παουλεάνου, ο παλιός γυμναστής, Γιώργος Ζωγράφος και ο παλιός φυσιοθεραπευτής, Δημήτρης Ελευθεριάδης.  

Στεφάνια έστειλαν οι: ΚΑΕ Άρης, Α.Σ. Άρης, ARIS School of Basketball, εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ», Ευρωλίγκα, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, Βασίλης Σίμτσακ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Ηλίας Ζούρος, οικογένεια Λάσκαρη, Στάθης Ρούσσος, ΕΣΑΚΕ, Σμυρναϊκός Βαθύλακκου και ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.