Στη Θεσσαλονίκη ο Κοκορόγιαννης

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος του Σάκη Πρίττα, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, προκειμένου να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του διεθνούς μέσου με την ομάδα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος του Σάκη Πρίττα, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, προκειμένου να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του διεθνούς μέσου με την ομάδα. Πρόθεση του κ. Κοκορόγιαννη, είναι να συζητήσει με τους διοικούντες την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, διεξοδικά και από μηδενικής βάσης το μέλλον του Πρίττα στον Αρη, σε μια προσπάθεια να κατανοήσει τους λόγους που η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει αυτή την τροπή. Μετά την σχετική κουβέντα που θα γίνει, εάν αποδειχθεί πως δεν υπάρχει σημείο επαφής, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Η πλευρά Πρίττα είναι ιδαιτέρως χολωμένη από τη στάση του προπονητή, Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον Αρη, εκπαραθύρωσε τον ποδοσφαιριστή από τους κόλπους της ομάδας.

Χρόνια πολλά από τον Σηφάκη

Σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία (στη πόλη Μπολόνια) , βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας της εθνικής μας ομάδας και του Αρη, πρόλαβε, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, να στείλει τις ευχές του για το νέο έτος:  «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος με υγεία και αγάπη!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.