Καλαφατάκης: «Τώρα αρχίζει η σεζόν»

Από εδώ και πέρα ξεκινά το πρωτάθλημα για τον ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Από εδώ και πέρα ξεκινά το πρωτάθλημα για τον ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη. Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και τόνισε πως η νίκη των «ερυθρολεύκων» στο ματς του ΣΕΦ ήταν δίκαιη.

Αρχικά, δήλωσε: «Για εμάς τώρα αρχίζει το κανονικό πρόγραμμα! Είχαμε ανάγκη από μεγαλύτερη εμπειρία, επειδή μας έλειπε, οι προηγούμενοι ξένοι μας ήταν ρούκι. Είμαστε συγκροτημένη ομάδα, με καλή διοίκηση, δουλεύουμε καλά και θεωρώ πως η συνέχεια θα μας δικαιώσει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και καλή συνέχεια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Για εμάς το σημερινό (11/12) ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι. Βέβαια, δεν ήταν το καλύτερο δυνατό τεστ για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που θέλαμε και να προσαρμόσουμε στο παιχνίδι μας τα δύο νέα παιδιά».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως κατά διαστήματα και ειδικά προς το τέλος, οπότε ο Ολυμπιακός είχε χαλαρώσει, δείξαμε κάποια πράγματα. Το θέμα είναι να βρούμε ρυθμό και να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε νέα ομάδα και κληθήκαμε να παίξουμε κόντρα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ήταν και θέμα δέους από ένα σημείο και μετά. Ουσιαστικά, μετά το 15′ ήθελα να δω εάν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Άφησα τους παίκτες μου για να δω πώς μπορούν να ανταποκριθούν, γνωρίζοντας εκ προοιμίου πως ήταν δύσκολο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποκτάμε φιλοσοφία και να παίζουμε όπως πρέπει. Η δουλειά μας θα βγει. Είχαμε σερί δύσκολων παιχνιδιών, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για νεοφώτιστη ομάδα, η οποία μάλιστα συμπληρώθηκε καθυστερημένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.