“Καθάρισε” ο Ανγκούλο (video)

Ο Ιγκόρ Ανγκούλο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης 3-1 του Πλατανιά επί της Skoda Ξάνθης, στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιγκόρ Ανγκούλο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης 3-1 του Πλατανιά επί της Skoda Ξάνθης, στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός σημείωσε και τα δυο γκολ των γηπεδούχων (18′ και 33′), φτάνοντας τα οκτώ, σε 23 εμφανίσεις στο εφετινό πρωτάθλημα. Η Ξάνθη είχε καταφέρει να μειώσει με το πρώτο γκολ του Χρήστου Λισγάρα στο εφετινό πρωτάθλημα, στο 65′ και να μπει προσωρινά στην αναμέτρηση, όμως ο Λούκα Μιλούνοβιτς, δέκα λεπτά αργότερα (75′) διαμόρφωσε με το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα, το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 38 βαθμούς και διατήρησαν τις όποιες ελπίδες έχουν για συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 32. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δυο ομάδες, λόγω των αποβολών των Σολτάνι και Γκνιάτιτς, στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Ιγκόρ Ανγκούλο στο 18′, μετουσιώνοντας την υπεροχή τους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σε ένα γκολ. Η εικόνα του αγώνα στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με την ομάδα των Χανίων να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Ανγκούλο διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 33′ και έδωσε από το πρώτο ημίχρονο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα του γηπέδου των Περιβολίων, με τον Πλατανιά να πηγαίνει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με 2-0.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Καπετάνο και Καμαρά, αντί των Καρυπίδη και Μπαξεβανίδη. Οι αλλαγές του Ρουμάνου τεχνικού απέδωσαν καρπούς, όταν ο Λισγάρας κατάφερε να μειώσει για τους φιλοξενούμενους στο 65′, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε ένα δεκάλεπτο, καθώς στο 74′, ο Λούκα Μιλούνοβιτς τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση των γηπεδούχων και έδωσε και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του, ένα τέταρτο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι Σολτάνι και Γκνιάτιτς αποβλήθηκαν, καθώς αντίκρισαν δεύτερη κίτρινη κάρτα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.