To Zambidis Club «έφτασε» στην Νέα Ιωνία!

Kick boxing για όλους, με την υπογραφή του Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη στο νέο “Zambidis Club Exclusively for Planet Fitness and More” στην Ν. Ιωνία.

Kick boxing για όλους, με την υπογραφή του Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη στο νέο “Zambidis Club Exclusively for Planet Fitness and More” στην Ν. Ιωνία
 
Η συνεργασία του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη με τη γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων Planet Fitness and More, μετά τα γυμναστήρια των Κάτω Πατησίων και του Π. Φαλήρου, διευρύνεται με το νέο Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More στο ολοκαίνουργιο γυμναστήριο στη Νέα Ιωνία.
 
Ο νέος χώρος που θα στεγάσει το Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More στη Νέα Ιωνία θα είναι σε λίγες ημέρες έτοιμος για να υποδεχτεί ο Iron Mike και η εξειδικευμένη ομάδα του, όλο τον κόσμο που θέλει να γνωρίσει το kick boxing, να γυμναστεί εξασφαλίζοντας μια καλή φυσική και σωματική κατάσταση & καρδιοαναπνευστική λειτουργία και να μάθει βασικές αρχές αυτοάμυνας.
Το πρόγραμμα kick boxing περιλαμβάνει και ειδικά τμήματα για παιδιά όλων των ηλικιών, με βασικές αρχές της γυμναστικής και της αυτοάμυνας, καλλιεργώντας την πειθαρχία τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους και συστήνοντας τους σε ένα υγιή τρόπο ζωής.
 
Μέσα από την πολυετή πείρα του στα παγκόσμια ρινγκ, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης επανδρώνει τα τμήματα του kick boxing του νέου γυμναστηρίου των Planet Fitness & More, συστήνοντας μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες στο άθλημα, σε νέους σύγχρονους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους με τη χαρακτηριστική φιλοσοφία των Zambidis Club.
 
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει – επικοινωνήστε με το κοντινότερο γυμναστήριο Planet Fitness and More και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.