Μανιάτης: «Στροφή στο πρωτάθλημα»

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος στρέφεται η προσοχή του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος στρέφεται η προσοχή του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως με μια καλή κλήρωση στη Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Μανιάτης τόνισε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την εταιρία «Emirates»: «Έχουμε συνειδητοποιήσει πως πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήδη, κοιτάμε το ματς με την Κέρκυρα, όπου θέλουμε μόνο τη νίκη».

Σχετικά με την συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Έχουν περάσει από την Champions League αρκετές δύσκολες ομάδες. Πιστεύω πως με μια καλή κλήρωση, μπορούμε να προχωρήσουμε στην συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά τις δυσκολίες».

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την εταιρία «Emirates». Οι δυο πλευρές υπέγραψαν νέα συνεργασία για δυο ακόμα χρόνια. Το «παρών» έδωσαν από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέτζος, ενώ από την πλευρά της «Emirates», ο κ. Φλινγκ. Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιάννης Μανιάτης.

Για τους «ερυθρολεύκους» είναι πολύ σημαντικό σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, να συνεργάζονται με μια εταιρία τέτοιου μεγέθους. Δυο σπουδαίες εταιρίες στον χώρο τους, ανανέωσαν την συνεργασία τους, μετά την άψογη συνεργασία που είχαν και τα προηγούμενα χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.