Ξορκίζοντας την κατάρα (video)

Οι πρώτες εικόνες που συνόδευσαν την λήξη του τελικού ήταν χαρακτηριστικές της έντασης με την οποία έζησαν οι πρωταγωνιστές έναν αξέχαστο αγώνα.
0
Χρήστος Καούρης
18/05/2017 • 14:40
Ο Αντρέι Βατούτιν
  • shares
Οι πρώτες εικόνες που συνόδευσαν την λήξη του τελικού ήταν χαρακτηριστικές της έντασης με την οποία έζησαν οι πρωταγωνιστές έναν αξέχαστο αγώνα. Η νευρική αγκαλιά Ζοτς - Ιτούδη, τα λόγια του ηττημένου στον νικητή σε έντονο ύφος, που κανείς από τους δυο τους δεν αποκάλυψε στη συνέχεια. Ακόμα πιο δυνατή, η εικόνα της λύτρωσης στο πρόσωπο του προέδρου της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν: έχοντας εγκαταλείψει προ πολλού τη θέση του στην πρώτη σειρά, έζησε το δράμα του τελικού από τον πάγκο. Και πανηγύρισε κατακόκκινος τον εξορκισμό της κατάρας που κυνηγούσε αυτόν και την ομάδα του επί σχεδόν μια δεκαετία. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης