Η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου (video)

Στις 14 Απριλίου του 2013 ο ΠΑΣ Γιάννινα έγραψε ιστορία. Κερδίζει 1-0 την Κέρκυρα με γκολ του Μπράνα Ίλιτς στο 74ο λεπτό και εξασφαλίζει την 5η θέση του πρωταθλήματος της Super League.
20/03/2017 • 12:24
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΟΚ
  • shares
Στις 14 Απριλίου του 2013 ο ΠΑΣ Γιάννινα έγραψε ιστορία. Κερδίζει 1-0 την Κέρκυρα με γκολ του Μπράνα Ίλιτς στο 74ο λεπτό και εξασφαλίζει την 5η θέση του πρωταθλήματος της Super League. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα των Ιωαννίνων εξασφαλίζει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η πόλη ζει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Οι παίκτες του ΠΑΣ γνωρίζουν την αποθέωση. Το πάρτυ που στήθηκε με τη λήξη του αγώνα εντός αγωνιστικού χώρου ανεπανάληπτο. Ο πρωτεργάτης, Γιάννης Χριστόπουλος στον... ουρανό. Στα αποδυτήρια της ομάδας ξέφρενοι πανηγυρισμοί. Για ένα όνειρο που δυστυχώς για τον ΠΑΣ εξελίχθηκε σε εφιάλτη, λόγω της αδυναμίας να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.