«Για Μπακασέτα και ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με αποκορύφωμα το πρόσφατο χατ – τρικ με την Ξάνθη, έχει ακουστεί στο παρελθόν για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν όμως τα ρεπορτάζ, οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει και το ενδιαφέρον των πρωταθλητών, που μπορεί να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Σε άλλα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βλέπουν θετικά τον Μανώλη Μπέρτο της Ξάνθης, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του 19χρονου δεξιού μπακ της Αρχεντίνος Τζούνιορς Νταμιάν Μπαταλίνι, τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Βέβαια, οποιαδήποτε κίνηση για δεξιό μπακ θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα ληφθούν για το μέλλον των Ελαμπντελαουί και Σαλίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.