Αντιδράσεις για τον Πακιάο

Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργήσει στον Μάνι Πακιάο οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς κατά των ομοφυλόφιλων.

Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργήσει στον Μάνι Πακιάο οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς κατά των ομοφυλόφιλων. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας, μέλος της Βουλής στις Φιλιππίνες και υποψήφιος πλέον για τη Γερουσία της χώρας του, έχει επιτεθεί φραστικά ουκ ολίγες φορές στους ομοφυλόφιλους και με πολύ ακραίες εκφράσεις.

Μοιραία ήρθε και η αντίδραση… Η αρχή έγινε παλαιότερα με τη διοίκηση του τεράστιου πάρκου και εμπορικού κέντρου του Λος Άντζελες, το περίφημο The Grove, που ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Πακιάο είναι ανεπιθύμητος πλέον και δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στους χώρους του.
Η συνέχεια ήρθε από τον Μάικ Τάισον, τον παλιό θρύλο της πυγμαχίας, ο οποίος συνεχάρη δημόσια τη διοίκηση του πάρκου για την απόφαση αυτή και χαρακτήρισε τον Πακιάο ασεβή ως προς τους ανθρώπους.

Όμως τα προβλήματα για τον Πακιάο δεν περιορίστηκαν σε αποφάσεις και δηλώσεις, αλλά επεκτάθηκαν και σε επιθέσεις. Την Κυριακή γευμάτιζε σε ένα διάσημο κινεζικό ρεστοράν του Λος Άντζελες, όταν ξαφνικά του επιτέθηκε ένας τεραστίων διαστάσεων ομοφυλόφιλος. «Είμαι gay, έλα να μετρηθείς μαζί μου ομοφοβικέ», άρχισε να του φωνάζει και όρμησε κατά πάνω του, όμως πρόλαβαν και τον ακινητοποίησαν οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Πακιάο, ο οποίος αμέσως μετά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και ζήτησε να τον αφήσουν να φύγει.
Να προσθέσουμε πως λόγω των δηλώσεων που έχει κάνει, τον περασμένο Φεβρουάριο η αθλητική εταιρεία NIKE, που ήταν χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλητή, κατήγγειλε το συμβόλαιο που είχε μαζί του και το διέκοψε, όμως ήδη ο Φιλιππινέζος πυγμάχος είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από την πυγμαχία για να γίνει γερουσιαστής στη χώρα του και πως στις 9 Απριλίου θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.