Μεγάλο οικονομικό χάσμα Ολυμπιακού – Παπανικολάου

Σημαντική διαφορά απόψεων γύρω από το οικονομικό μέρος διαπιστώθηκε στην πρώτη σημερινή (3/7) συνάντηση του εκπροσώπου του Κώστα Παπανικολάου και της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Σημαντική διαφορά απόψεων γύρω από το οικονομικό μέρος διαπιστώθηκε στην πρώτη σημερινή (3/7) συνάντηση του εκπροσώπου του Κώστα Παπανικολάου και της διοίκησης του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Δημήτρη Καρύδα, ο αντιπρόσωπος του παίκτη συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της  ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μόνο στην διάρκεια του συμβολαίου, αφού αμφότερες επιθυμούν τριετή συνεργασία στη μορφή του 2+1. Λεπτομέρειες που αφορούν την οψιόν της τρίτης χρονιάς και τη ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του NBA που επιθυμεί ο παίκτης κρίνονται από τις δύο πλευρές ως θέματα που μπορούν να ξεπεραστούν καλή τη πίστη, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στο οικονομικό. 

Χωρίς να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά τα ποσά, η διαφορά που χωρίζει αυτή τη στιγμή τις δύο πλευρές είναι σημαντική και όχι εύκολο να γεφυρωθεί. Οι δυο πλευρές αποχώρησαν από την συνάντηση χωρίς να οριστεί νέο μεταξύ τους ραντεβού, με την πλευρά του παίκτη να συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στους «ερυθρόλευκους» (όπως έκανε και με τη σημερινή συνάντηση) αλλά πλέον να ακούει και τις υπόλοιπες προσφορές από ενδιαφερόμενες ομάδες, περιμένοντας από τον Ολυμπιακό να επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.