Μαχλάς: “Προχωράμε μπροστά”

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρει το δρόμο της εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς.

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρει το δρόμο της εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς. Οπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο σύλλογος του Ηρακλείου, θα συνεχίσει την προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης για την βιωσιμότητά του.

Μετά το παιχνίδι με τον Αρη, ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ είπε: “Η ομάδα μας έχει συνέχεια. Δεν σταματάει στο συγκεκριμένο ματς. Νομίζω ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και η ήττα είναι άδικη για μας. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.  Όμως θα πρέπει να μάθουμε από το όποια λάθη κάναμε, ώστε να παρουσιασθούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Ο διαιτητής έκανε λάθη. Δεν στεκόμαστε σ αυτό το γεγονός. Προχωράμε μπροστά. Ο ΟΦΗ κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το μειώσει η άδικη ήττα από τον Αρη. Ο Αρης ήταν καλύτερος στο Α μέρος, ενώ ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος στο Β ημίχρονο. Θα πρέπει να έχουμε θετική σκέψη. Σε καμία  περίπτωση δεν θα πρέπει να χαλάσουμε την πολύ καλή εικόνα που έχει η ομάδα μας και ότι έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Μια νίκη δεν θα έλυνε τα όποια προβλήματα έχει η ομάδα μας.  Καμία διαιτησία δεν μπορεί να αλλοιώσει τη πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ. Τα προβλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να το κρύψει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Το πρωτάθλημα λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο και τότε θα κριθεί η προσπάθεια όλων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.