«Σφραγίζουν» τα εισιτήρια εντός έδρας

Οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League στις έδρες τους, στις ρεβάνς με τις Γιουβέντους και Σεβίλλη, αντίστοιχα (21:45).

Οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League στις έδρες τους, στις ρεβάνς με τις Γιουβέντους και Σεβίλλη, αντίστοιχα (21:45). Οι «μερένχες» θα φιλοξενήσουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη «βέκια σινιόρα», στη ρεβάνς της νίκης τους 3-0 στο Τορίνο. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα παραταχθεί χωρίς τον Σέρχιο Ράμος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντιμπάλα, Μπεντανκούρ, Μπαρτσάλι και Μπερναρντέσκι.

Στην άλλη αναμέτρηση, οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να πάρουν μια ακόμα νίκη κόντρα στους Ανδαλουσιανούς, μετά το υπέρ τους 2-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Η γερμανική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς τους Κομάν, Αλάμπα και Βιδάλ, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Κίερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.