Λένον: “Αν σκοράρουμε…”

Ο προπονητής της Χιμπέρνιαν θέλει να αποφύγει η ομάδα του τα λάθη που έκανε στο πρώτο ματς με τον Αστέρα και να πετύχει γκολ μέσα στην Τρίπολη. "Οδηγός το β' ημίχρονο του πρώτου αγώνα" είπε ο Πολ Χάνλον.

Πιο …διαβασμένοι ελπίζει ο Νιλ Λένον ότι θα είναι οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει αύριο (2/8) στην Αρκαδία, μετά το 3-2 υπέρ των Σκοτσέζων από το πρώτο παιχνίδι.

“Στο πρώτο παιχνίδι σίγουρα θα θέλαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία. Αύριο (02/08) θέλουμε να είμαστε επιθετικοί. Το σημαντικό είναι να παίξουμε επιθετικά και να σκοράρουμε. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σχετικά με τα πλάνα μου ενόψει του αγώνα με τον Αστ’ερα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω και ζητώ να σεβαστείτε αυτή την άποψη”, τόνισε ο προπονητής της Χιμπέρνιαν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα του Αστέρα:

“Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, με γρήγορους παίκτες που διαθέτουν τεχνικές δεξιότητες. Έχει έναν εξαιρετικό αρχηγό, ο οποίος αποδεικνύει γιατί φοράει το περιβραχιόνιο. Ωστόσο είδα και αδυναμίες όπως είδα και στη δική μου ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έγιναν κάποια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Ας ελπίσουμε την Πέμπτη (02/08) να έχουμε μία καλή απόδοση”.

Ο Λένον τόνισε επίσης: Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές μου θα προσαρμοστούν γρήγορα. Εμείς ήρθαμε μία μέρα νωρίτερα για να προσαρμοστούμε. Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι. Όμως είναι σημαντικό οι παίκτες να έχουν τον χρόνο να εγκλιματιστούν τόσο στις κλιματολογικές συνθήκες όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη διοργάνωση. Δεν θέλουμε η ευρωπαϊκή μας πορεία να σταματήσει την Πέμπτη (02/08). Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα. Είμαστε δύο ομάδες με μικρή ιστορία αλλά εξίσου σημαντική. Σίγουρα αυτό δίνει κίνητρο στους παίκτες μου για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση”.

Ο αμυντικός της Χιμπέρνιαν, Πολ Χάνλον τόνισε απ’ την πλευρά του:
 
“Θέλουμε να είμαστε καλοί κόντρα στον Αστέρα, όπως ήμασταν στο β’ ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμοι να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο α’ ημίχρονο του πρώτου αγώνα:

“Ο Αστέρας ήταν αυτός που μπήκε δυνατά. Ηταν η ομάδα η οποία έπρεπε να παίξει εκτός έδρας και ήταν φυσιολογικό να αγωνιστεί έτσι. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν εξαιτίας κάποιων ατομικών λαθών και θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Στόχος μας τώρα είναι να έχουμε εμείς το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.