Έρχονται οι Ούγγροι

Ο Κρίστιαν Νέμεθ επιστρέφει στην Εθνική Ουγγαρίας για πρώτη φορά μετά το Μάρτιο για τους αγώνες του Nations League κόντρα σε Ελλάδα και Εσθονία.Οι Μαγυάροι ταξιδεύουν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να αντιμετωπίσουν την Εθνική μας την Παρασκευή 12/10.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ επιστρέφει στην Εθνική Ουγγαρίας για πρώτη φορά μετά το Μάρτιο για τους αγώνες του ”Nations League” κόντρα σε Ελλάδα και Εσθονία.Οι Μαγυάροι ταξιδεύουν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να αντιμετωπίσουν την Εθνική μας την Παρασκευή 12/10.

Με 4 γκολ σε 34 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ουγγαρίας, ο Νέμεθ δεν είναι άγνωστος σε εθνικό επίπεδο.Τελευταίο γκολ με το εθνόσημο πέτυχε στο φιλικό με το Καζακστάν τον περασμένο Μάρτιο, ενώ πριν από αυτό είχε σκοράρει εις βάρος της Ελλάδας τον Οκτώβριο του 2015.

Η Ουγγαρία βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου μαζί με την Ελλάδα, πίσω από την Φινλανδία. Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα παίξουν έξι αγώνες με τον πρώτο να παίρνει την πρόκριση στο ”Nations League B” το 2021.Η τελευταία ομάδα στον όμιλο υποβιβάζεται στην League D, ενώ και η τρίτη θέση αντιμετωπίζει πιθανό υποβιβασμό στη League D.

Ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ, Άνταμ Ζάλαι είναι ο πρώτος σκόρερ με 15 γκολ σε 48 ματς, με 11 γκολ περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη στο σύνολο του Μάρκο Ρόσι.
Ζάλαϊ και Κλαϊστάινερ πέτυχαν τα γκολ της νίκης κόντρα στην Ελλάδα με 2-1 τον περασμένο μήνα, με τον Κώστα Μανωλά να ισοφαρίζει προσωρινά.

Ρόστερ Ουγγαρίας:

Τερματοφύλακες (3):
Peter Gulacsi (RB Leipzig), Denes Dibusz (Ferencvaros), David Grof (Honved)

Αμυντικοί(8): Tamas Kadar (Dynamo Kiev), Gergo Lovrencsics (Ferencvaros), Attila Fiola (MOL Vidi), Adam Lang (CFR Cluj), Barnabas Bese (Le Havre), Paulo Vinicius (MOL Vidi), Willi Orban (RB Leipzig), Botond Barath (Honved)

Μέσοι (7): Adam Nagy (Bologna), Laszlo Kleinheisler (Astana), Mate Patkai (MOL Vidi), Zsolt Kalmar (Dunajska Streda), Istvan Kovacs (MOL Vidi), Dominik Nagy (Legia Warsaw), Gergo Nagy (Honved)

Επιθετικοί(7): Adam Szalai (Hoffenheim), Krisztian Nemeth (Sporting Kansas City), Roland Varga (Ferencvaros), Roland Sallai (Freiburg), Marton Eppel (Kairat), Adam Gyurcso (Hajduk Split), Filip Holender (Honved)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.