Μέσι: «Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά» (video)

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε πως το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι στην αμυντική της λειτουργία, καθώς δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι την εφετινή σεζόν.

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε πως το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι στην αμυντική της λειτουργία, καθώς δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι την εφετινή σεζόν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω της την ισοπαλία 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και να στρέψει την προσοχή της στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Αρχικά, ο Μέσι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Καμπ Νου»: «Πρέπει να συνεχίσουμε. Να κοιτάξουμε μπροστά γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο ματς και ποντάρουμε πολλά στην πρόκριση. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να γίνουμε αμυντικά δυνατοί για να μην δεχόμαστε γκολ σε κάθε ματς».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Δεν περιμέναμε τα δυο τελευταία αποτελέσματα. Στο παιχνίδι με τη Λεγανές κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και καταλήξαμε να χάνουμε, ενώ σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά πάλι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Προερχόμαστε απο μια χρονιά κατά την οποία σκοράραμε δύσκολα και πλέον αυτή τη χρονιά είναι ακόμη χειρότερα».

Τέλος, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» τόνισε: «Έχουμε εκπληκτικό ρόστερ, και είμαστε δυνατή ομάδα που δεν εξαρτάται από τίποτα. Είναι κρίμα να έρχονται αυτά τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.