Mαρσελίνιο: «Εκεί θα χτυπήσουμε την Γιουνάιτεντ»

Ο Μαρσελίνιο έχει εντοπίσει την αδυναμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν' όψει της επίσκεψης της Βαλένθια στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Μαρσελίνιο έχει εντοπίσει την αδυναμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν’ όψει της επίσκεψης της Βαλένθια στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι «νυχτερίδες» έχασαν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας από τη Γιουβέντους και αναζητούν θετικό αποτέλεσμα στο «Θέατρο των Διαβόλων», με τον τεχνικό τους να τονίζει ότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων.

«Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη σωματικά. Έχει τεράστιες δυνατότητες στην επίθεση, παίκτες που κοστίζουν 70 εκατομμύρια ευρώ, είναι πολύ δυνατοί στον αέρα, προετοιμασμένοι για να παλέψουν για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι τους με ομαδική προσπάθεια. Είναι δυνατοί στις μονομαχίες, αλλά δυσκολεύονται να αμυνθούν ομαδικά. Αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε. Κανείς δεν ξέρει αν είναι η καλύτερη στιγμή για να τους αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο τεχνικός της Βαλένθια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.