Ο John Wick να κάνει ιππασία στη μέση μιας γέφυρας για τη νέα του ταινία

Το καημένο το άλογο θα το πατήσει κάνα αμάξι.Ποιος είπε ότι ο John Wick δεν είναι ρομαντικός.

Το καημένο το άλογο θα το πατήσει κάνα αμάξι.

Ποιος είπε ότι ο John Wick δεν είναι ρομαντικός. Έχουμε τη φωτογραφία που θα σας αποδείξει ότι στην πραγματικότητα είναι ο ιππότης με το άσπρο – εντάξει, μαύρο – άλογο.

Σύμφωνα με το Collider, μια νέα φωτογραφία από το τρίτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών, “John Wick: Parrabellum”, βγήκε στη δημοσιότητα και βλέπουμε τον πρωταγωνιστή μας καβάλα σε ένα άλογο στη μέση μιας γέφυρας να τρέχει μανιασμένα, πιθανότατα για να προλάβει κάποιον κακό.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Σκηνή από το “John Wick 3”.

Εκτός του Keanu Reeves που πρωταγωνιστεί στην ταινία, η Anjelica Huston έχει ενσωματωθεί στο cast, ως The Director. Το υπόλοιπο cast θα αποτελείται από νέους ηθοποιούς όπως οι Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen και Boban Marjanović των LA Clippers. Επίσης, η Halle Berry έχει επιβεβαιωθεί στον ρόλο της Sofia.

Οι Laurence Fishburne, Ian McShane και Lance Reddick επιστρέφουν για το “Chapter 3”, και ο Chad Stahelski θα ξανακαθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η ιστορία θα αρχίσει από εκεί που τελείωσε το “Chapter 2”, με τον John Wick να κρύβεται και την επικήρυξη των $14 εκατομμυρίων να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του.

Η σειρά ταινιών τα έχει πάει αρκετά καλά. Τόσο, που ετοιμάζεται ταινία spin-off με γυναίκα πρωταγωνίστρια, αλλά και τηλεοπτική σειρά που θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο

Το “John Wick: Chapter 3” θα βγει στους κινηματογράφους στις 17 Μαΐου 2019. Μέχρι τότε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο πρώτο και δεύτερο review για τις μοναδικές αυτές ταινίες δράσης

Και φυσικά, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Οκτώβριο και να μας πείτε σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.