Κάναντι: “Στόχος μας η Ευρώπη” (video)

Ευχαριστημένος με την εικόνα του Ατρόμητου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του, εμφανίστηκε ο Νταμίρ Κάνατι στη συνέντευξη τύπου του αγώνα.

Ευχαριστημένος με την εικόνα του Ατρόμητου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του, εμφανίστηκε ο Νταμίρ Κάνατι στη συνέντευξη τύπου του αγώνα. Ο Αυστριακός τεχνικός στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του Περιστερίου στο δεύτερο μέρος και τόνισε ότι στόχος του Ατρόμητου είναι η έξοδος στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι στη Συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη που πέτυχε ο Ατρόμητος: 

«Το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ, κάτι που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Επειδή είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Αλλά, νομίζω ότι από το 25΄και μετά τα πήγαμε πολύ καλά και δίκαια ήρθε το γκολ μας. Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος δίκαια πήραμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και το 2-0». 

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΣ: 

«Δεν ξέρω εάν ήταν ή όχι, αλλά δεν θυμάμαι και τη φάση. Ο διαιτητής είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης και εμείς ήμασταν τυχεροί. Και για εμάς ήταν πέναλτι δύο εβδομάδες πριν που δεν δόθηκε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο». 

Για τη θετική εμφάνιση του Ατρόμητου στο δεύτερο μέρος: 

«Όπως είπαμε κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ δεν κέρδισε κανένα κόρνερ. Με τρεις στο κέντρο και δύο επιθετικούς μπροστά κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι». 

Για το αν αλλάζει ο στόχος του Ατρόμητου μετά από αυτό το καλό ξεκίνημα: 

«Ο Ατρόμητος έχει στόχο την Ευρώπη. Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε ακόμη να παίξουμε με Αστέρα Τρίπολη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό… Είμαστε πολύ καλά τοποθετημένοι στον βαθμολογικό πίνακα. Και σήμερα ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που πρέπει να κερδίζουμε και αυτό είναι δύσκολο. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και για την υπομονή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.