Μιλιάτσιο: «Δεν ενδιαφέρεται για την Αγγλία»

Ο Αλέν Μιλιάτσιο υπογράμμισε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Αγγλία, καθώς δεν ταιριάζει το στιλ του στο ποδόσφαιρο του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Ο Αλέν Μιλιάτσιο υπογράμμισε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Αγγλία, καθώς δεν ταιριάζει το στιλ του στο ποδόσφαιρο του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Ο μάνατζερ του Γάλλου τεχνικού θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια, που θέλουν τον πελάτη του να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Χαρακτηριστικά, ο Μιλιάτσιο υπογράμμισε: «Ο Ζιζού δεν θα πάει να προπονήσει ομάδα στην Premier League, γιατί αυτό το πρωτάθλημα δεν ταιριάζει στο στιλ του. Η Γιουβέντους θα μπορούσε να είναι μία επιλογή, έχει ιστορία με αυτό το σύλλογο».

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Ζιντάν υπογράμμισε: «Αποφάσισε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο και δεν θα κάνει πίσω. Η Αγγλία δεν τον ελκύει, έχω κάνει τη σχετική συζήτηση μαζί του. Ίσως να μπορεί να τον προσελκύσει μία ομάδα που να την έχει στην καρδιά του ή ένα ωραίο πλάνο, όχι απαραίτητα από κάποιο ευρωπαϊκό μεγαθήριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.