Οι Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio ξανά μαζί σε νέα ταινία

Και άλλο Όσκαρ;Οι Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese φαίνεται ότι δεν μπορούν να μείνουν ο ένας...

Και άλλο Όσκαρ;

Οι Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese φαίνεται ότι δεν μπορούν να μείνουν ο ένας μακρυά από τον άλλον για πολύ, καθώς θα ξανασυνεργαστούν στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος “Killers of the Flower Moon”.

Σύμφωνα με το Τhe Wrap, ο Scorsese θα σκηνοθετήσει και ο DiCaprio θα πρωταγωνιστήσει στο νέο αυτό project που διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’20 στην Οκλαχόμα. Μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στην γη τους, οι κάτοικοι της πόλης αρχίζουν να πεθαίνουν ένας ένας. Καθώς ο αριθμός των νεκρών ολοένα και αυξάνεται, το FBI αναλαμβάνει την υπόθεση μόνο για να ανακαλύψει μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες και ένα από τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα στην ιστορία των ΗΠΑ.

O Leonardo DiCaprio και o Martin Scorsese.

Το μυθιστόρημα πάνω στο οποίο βασίζεται η επερχόμενη ταινία ανήκει στον David Grann και υπήρχε στην λίστα των best sellers των New York Times. “Όταν διάβασα το βιβλίο του David Grann, άρχισα να το βλέπω κατευθείαν –τους ανθρώπους, τα σκηνικά, τη δράση –και ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω ταινία”, είπε ο Scorsese σε δήλωσή του. “Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Eric Roth και θα ξαναενώσω τις δυνάμεις μου με τον Leo DiCaprio για να φέρουμε μια ανησυχητική ιστορία στη μεγάλη οθόνη”.

O Eric Roth έγραψε το σενάριο. Ο Scorsese θα είναι παραγωγός μαζί με τους Dan Friedkin και Bradley Thomas της εταιρεία παραγωγής Imperative Entertainment, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου το 2016. Η Emma Tillinger Koskoff της Sikelia Productions και η Appian Way Productions θα είναι επίσης παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας.

Οι DiCaprio και Scorsese έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στις εξής ταινίες: “Gangs of New York” (2002), “The Aviator” (2004), “The Departed” (2006), “Shutter Island” (2010) και “The Wolf of Wall Street” (2013). Το “The Aviator” απέσπασε 11 Βραβεία Όσκαρ, ενώ το “The Wolf of Wall Street” μόλις πέντε.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο σχετικά με την ταινία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.