Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ απόψε ήταν η βραδιά σου!!

Πέρασαν δώδεκα χρόνια από το τελευταίο Ευρωπαϊκό χατ-τρικ ποδοσφαιριστή της Τσέλσι. Το 2006 ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Απόψε ήταν ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ που πέτυχε και τα τρία γκολ στο 3-1 απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Πέρασαν δώδεκα χρόνια από το τελευταίο Ευρωπαϊκό χατ-τρικ ποδοσφαιριστή της Τσέλσι. Το 2006 ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Απόψε ήταν ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ που πέτυχε και τα τρία γκολ στο 3-1 απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. 

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μπήκε με το πόδι στο γκάζι και στο πρώτο δεκάλεπτο πέτυχε δύο γκολ! Δημιουργός και στα δύο τέρματα ο Γουίλιαν και σκόρερ ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ (2′ και 8′)! Θα μπορούσε να έχει πετύχει πολλά περισσότερα τέρματα απέναντι στους Λευκορώσους που φάνηκαν λίγοι στο πρώτο ημίχρονο και δεν έκαναν ούτε μια τελική προσπάθεια!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με απελπιστικά αργό ρυθμό! Ξαφνικά όμως, μετά από μια απομάκρυνση της άμυνας σε ατομική προσπάθεια του Πέδρο, ο Λόφτους-Τσικ είδε την μπάλα μπροστά του και την έστειλε στα δίχτυα (54′). Πρώτη φορά μετά το 2006 που παίκτης της Τσέλσι κάνει χατ-τρικ! Τότε ήταν φυσικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας. 

Οι αλλαγές έριξαν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του ματς! Η ΜΠΑΤΕ βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάποιες ευκαιρίες και με μια στατική φάση να μειώσει με τον Ρίος στο 79ο λεπτό στο τελικό 3-1!

ΤΣΕΛΣΙ (4-3-3) : Αριθαμπαλάγα – Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Έμερσον – Φάμπρεγκας, Λόφτους-Τσικ, Κόβατσιτς (77′ Καντέ) – Γουίλιαν (57′ Μόουζες), Πέδρο (60′ Χάντσον-Οντόι), Ζιρού

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (4-3-3) : Σερμπίτσκι – Ρίος, Φιλίποβιτς, Φιλιπένκο, Βολόντκο – Ντράγκουν, Μπάγκα (76′ Γιαμπλόνσκι), Γκλεμπ (59′ Ίβανιτς) – Σκάβις, Στασέβιτς, Σιγκνέβιτς (71′ Τουόμινεν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.