“Ξηλώνεται” για Μιλένκοβιτς η Γιουνάιτεντ

Κατάφερε να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα και να καθιερωθεί στην Φιορεντίνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει οχτώ 90λεπτα στη Serie A, δεν έχει χάσει δηλαδή ούτε ένα λεπτό, σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Κατάφερε να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα και να καθιερωθεί στην Φιορεντίνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει οχτώ 90λεπτα στη Serie A, δεν έχει χάσει δηλαδή ούτε ένα λεπτό, σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Μάλιστα έχει πετύχει και 2 γκολ. Ο Νικόλα Μιλένκοβιτς αποτελεί ήδη στόχο μεγάλων ομάδων, ένας παίκτης που στα 21 του χρόνια θεωρείται ήδη ένας από τους πιο ποιοτικούς δεξιούς μπακ που κυκλοφορούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Με τα πολλά κενά που παρουσιάζει στην άμυνα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σέρβος διεθνής αμυντικός, μοιάζει ιδανική λύση για τον Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα είχε βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, ανάμεσα στην Σερβία και το Μαυροβούνιο, έχοντας τα μάτια του στραμμένα στον Μιλένκοβιτς και όχι στον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς της Λάτσιο, όπως πολλοί υποστήριξαν.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, μιλούν για διάθεση της Γιουνάιτεντ, να προσφέρει έως και 60 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον αμυντικό της Φιορεντίνα, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Οι «βιόλα» είχαν αποκτήσει τον Μιλένκοβιτς το καλοκαίρι από την Παρτίζαν, καταβάλλοντας 5 εκατομμύρια ευρώ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και οι άνθρωποι της Φιορεντίνα, δεν δείχνουν πρόθεση να πουλήσουν τόσο γρήγορα έναν παίκτη που αν συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν, μπορεί να φέρει στα ταμεία της ομάδας πολύ περισσότερα χρήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.